Nu mødes Frederiksen og Løkke for første gang i valgkampen

Søndag mødes Mette Frederiksen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) til direkte debat for første gang siden valgudskrivelsen i sidste uge. Duellen mellem de to toppolitikere har fået yderligere relevans og perspektiver efter statsministerens netop udgivne samtalebog, som blandt andet italesætter mulighederne for en regering hen over midten i dansk politik. (Fotos: TV 2)

TV 2 og TV 2 NEWS sender søndag 19. maj klokken 20.00 valgkampens første duel mellem regeringens og oppositionens leder. En debat, som har fået helt nye perspektiver efter torsdagens Lars Løkke-pressemøde, der blandt andet sætter en SV-regering i spil.

Søndag 19. maj klokken 20.00 mødes Lars Løkke Rasmussen (V) og Mette Frederiksen (S) til direkte debat for første gang siden valgudskrivelsen i sidste uge. Det sker i ’Topmøde i Højlunds Forsamlingshus’, der sendes direkte på TV 2 og TV 2 NEWS – efter søndagens store Valgfolkemøde på Kvægtorvet i Odense.

Da valget blev udskrevet, lå Socialdemokratiets formand i sygesengen, og dermed indeholdt partilederrunderne ikke direkte debat mellem lederne af rød og blå blok. Det sker så på søndag på Kvægtorvet, hvor det kendte TV 2-format ’Højlunds Forsamlingshus’ kommer til at danne rammen om debatten.

Søndagens topmøde på TV 2 og TV 2 NEWS har fået helt nye perspektiver efter torsdagens pressemøde om Lars Løkke Rasmussens netop udgivne samtalebog, hvor statsministeren blandt andet italesætter muligheden for et regeringssamarbejde hen over midten i dansk politik - eventuelt en SV-regering.

Værter i ’Topmøde i Højlunds Forsamlingshus’ er TV 2-vært Cecilie Beck, der holder sig tæt på de to toppolitikere, og NEWS-vært Gertrud Højlund, som inddrager tv-forsamlingshusets publikum i diskussionerne med spørgsmål om valgets vigtigste emner.

- I en valgkamp, hvor Venstre og Socialdemokratiet bliver skudt i skoene, at de ligner hinanden mere og mere, og hvor Lars Løkke Rasmussen senest har åbnet for regeringssamarbejde med Socialdemokratiet, bliver det interessant for første gang at se netop de to partiledere over for hinanden. Hvor er forskellene, hvor er lighederne, hvor vil de hen med Danmark, og kan og vil de samarbejde? Vi ser frem til en spændende og intens debat, siger Ulla Pors Nielsen.

Cecilie Beck styrer valgkampens første duel mellem statsministeren og lederen af oppositionen.

”En styrkeprøve med en helt særlig nerve og intensitet”
Cecilie Beck glæder sig til at lede valgkampens første duel mellem statsministeren og lederen af oppositionen, som ser ud til at skulle mødes til i alt tre dueller frem mod valgdagen 5. juni.

- Et topmøde er en styrkeprøve med en helt særlig nerve og intensitet, hvor man også får mulighed for at dykke ned under indøvede budskaber. Og så glæder jeg mig rigtigt meget til at se, hvad vores publikum vil gå de to kandidater på klingen med, siger Cecilie Beck.

Rammen for topmødet er - som nævnt - 'Højlund Forsamlingshus', der netop og med stor succes har haft repremiere på TV 2 NEWS. Foruden søndagens debat i tv-forsamlingshuset er 'Højlunds Forsamlingshus' også tilbage på NEWS onsdag 29. maj klokken 19.20 - direkte fra Aalborg.

TV 2 NEWS varmer op til ’Topmøde i Højlunds Forsamlingshus’ med programmet ’Søndagsanalysen’ med de politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen. Det sendes direkte fra Valgfolkemødet på Kvægtorvet, og umiddelbart efter topmødet sender TV 2 NEWS analyse af aftenens duel.