Mød Jes Dorph og giv TV 2 svar på tiltale

TV 2 holder tre public service-høringer i november - på TV 2 i København, TV/MIDT-VEST i Holstebro og på TV SYD i Kolding.

TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup, deltager i public service-høringen i København mandag 14. november. (Foto: Ricky Molloy / TV 2)


Er det landsdækkende TV 2 ikke blevet rigeligt ungdomsfikseret? Eller er TV 2 mest for de ældre, når et folketingsvalg fylder så meget i sendefladen, som det var tilfældet i september? Er TV 2 i det hele taget den public service-kanal, du forventer og ønsker – og er den værd at betale for, når TV 2 fra januar 2012 bliver en betalingskanal?

Meningerne om Danmarks mest sete tv-kanal er givetvis delte, og nu får TV 2s seere i hovedstadsområdet, Vestjylland samt Syd- og Sønderjylland mulighed for en direkte dialog om kanalens programmer med de ansvarlige for TV 2s programudbud.

Det sker ved tre gratis offentlige høringer, som holdes hos TV 2 på Teglholmen i København mandag 14. november 2011, på TV/MIDT-VEST i Holstebro mandag 21. november 2011 samt på TV SYD i Kolding tirsdag 22. november 2011.

På høringen i København kan seerne bl.a. debattere med administrerende direktør Merete Eldrup, i Holstebro stiller bl.a. nyhedsdirektør Michael Dyrby op til debat, og i Kolding deltager bl.a. programdirektør Palle Strøm.

Ved mødet i København indledes der endvidere med en rundvisning på TV 2 NEWS.

På møderne stiller medlemmerne af direktionen op til debat og spørgsmål, og ordstyrer ved arrangementet er nyhedsvært Jes Dorph-Petersen.

Nyhedsdirektør Michael Dyrby er klar til debat på TV 2s public service-høring i Holstebro mandag 21. august. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)


En del af medieaftalen 2011-2014
De offentlige høringer er en del af medieaftalen 2011-2014, men faktisk gennemførte TV 2 sine to første public service-møder i efteråret 2010, inden forpligtelsen var trådt i kraft.

Med erfaringerne fra de to møder i efteråret 2010 i baghovedet ser direktørerne frem til at debattere med seerne. TV 2s deltagere i høringerne i 2010 i Aarhus og Odense oplevede nemlig to meget debatlystne publikum, der stillede gode og varierede spørgsmål.

De tre public service-høringer indledes med et kort oplæg fra et medlem af direktionen om, hvordan TV 2 lever op til sine public service-forpligtelser. Efterfølgende besvarer den pågældende direktør spørgsmål fra salen.

På møderne deltager også seernes redaktør på TV 2, Lars Bennike, der vil fortælle om klageadgang og journalistisk etik i TV 2s programmer – og efterfølgende svare på spørgsmål. Der bliver også mulighed for at høre om og stille spørgsmål til direktionen om den abonnementsbetaling for TV 2s hovedkanal, som træder i kraft 1. januar 2012.

Programdirektør Palle Strøm deltager i TV 2s public service-høring tirsdag 22. november i Kolding. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)


Dato og klokkeslæt for høringerne
Høringen i København finder sted mandag 14. november klokken 18.50 til klokken cirka 21.30. Der indledes med en rundvisning på TV 2, hvor man blandt andet ser NEWS-studiet. Adressen på TV 2, hvor høringen holdes, er Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Tilmelding til høringen sker via e-mail til pshoering@tv2.dk, og der er adgang efter først-til-mølle-princippet. I mailen skal man angive, at det er mødet i København, man gerne vil deltage i, samt antallet af deltagere og navnene på disse.

Høringen i Holstebro finder sted mandag 21. november klokken 19.00 til klokken cirka 21.30. Adressen på TV/MIDT-VEST, hvor høringen holdes, er Søvej 2, 7500 Holstebro. Tilmelding til høringen sker via e-mail til pshoering@tv2.dk, og der er adgang efter først-til-mølle-princippet. I mailen skal man angive, at det er mødet i Holstebro, man gerne vil deltage i, samt antallet af deltagere og navnene på disse.

Høringen i Kolding finder sted tirsdag 22. november klokken 19.00 til klokken cirka 21.30. Adressen på TV SYD, hvor høringen holdes, er El-vej 2B, 6000 Kolding. Tilmelding til høringen sker via e-mail til pshoering@tv2.dk, og der er adgang efter først-til-mølle-princippet. I mailen skal man angive, at det er mødet i Kolding, man gerne vil deltage i, samt antallet af deltagere og navnene på disse.