Kronede øjeblikke på TV 2

Natasja Crone og Peter Grønborg inviterer til kongelig fest i Operaen i København.

Natasja Crone og Peter Grønborg er værter ved "TV 2 012: kongelige øjeblikke". (Fotos: Isak Hoffmeyer / TV 2)

Det har været et festligt og fornøjeligt år i både det danske og ikke mindst det britiske kongehus, og de to TV 2-nyhedsværter Natasja Crone og Peter Grønborg runder 2012 af med et flot tilbageblik i "TV 2 012: De kongelige øjeblikke".

I 2012 fik Danmark en lille ny prinsesse, da prins Joachim og prinsesse Marie blev forældre til datteren, prinsesse Athena. To dronninger kunne fejre jubilæum: Dronning Margrethe med sit 40 års regeringsjubilæum og dronning Elizabeth med 60 års jubilæum.

Og London var den helt store kongelige festhovedstad i 2012, der udover at lægge gader og stræder til den store jubilæumsfest, også var vært for OL i sommer, hvor blandt andre dronning Margrethe og kronprinsparret besøgte legene.

- Det var et stort øjeblik, da jeg oplevede et London, der bare ville fejre sin dronning, selvom regnen væltede ned, siger Natasja Crone, der dækkede dronningejubilæet i juni.

Kender Natasja fra skolen
Hun har en god portion erfaring, når det gælder kongeligt stof og årskavalkader, men for hendes kollega og vært på TV 2|NYHEDERNE, Peter Grønborg, er det første gang:

- Jeg er helt tryg, når Natasja er ved min side. Vi kender hinanden fra Journalisthøjskolen, hvor vi lavede hovedopgave sammen. Og hvis man leger lidt med vores efternavne, kan vi faktisk lave vores helt eget "Cronborg", siger Peter Grønborg med et smil.

Natasja Crone og Peter Grønborg præsenterer de kongelige højdepunkter, live-gæster og musikalske overraskelser fra Operaens smukke foyer i København.

"TV 2 012: De kongelige øjeblikke" vises på TV 2 torsdag 20. december.

------------------------

Se også ikke-tidligere offentliggjort klip fra optagelserne, inden Ulla Terkelsen interviewede dronning Margerthe direkte på TV 2 i anledning af dronningens regentjubilæum i januar.