Hollywood-stjerne med i ny TV 2-støttet komedie

Rutger Hauer er med på holdet i Mick Øgendahl, Rasmus Heide og Fridthjofs komedie "Alle for én", der får premiere 10. februar.

Instruktør Rasmus Heide (tv.) med Rutger Hauer og Mick Øgendahl (th.). (Foto: Jannie Stentoft)

Hollywoodstjernen Rutger Hauer er med på holdet i Mick Øgendahl, Rasmus Heide og Fridthjof Films komedie "Alle for én", der får premiere 10. februar 2011.

"Alle for én" laves af folkene, der stod bag biografsuccesen "Blå mænd", der for nylig havde dansk tv-premiere på TV 2 med meget høj seertilslutning på godt én million seere.

Filmen produceres af Fridthjof Film og ko-produceres med TV 2 og Radiator Film med støtte fra Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje.

Hollænderen Rutger Hauer er kendt fra store amerikanske filmproduktioner bl.a. som frygtindgydende replikant i "Blade Runner", men også i film som "The Hitcher", "Sin City" og "Batman Begins".

Instruktør Rasmus Heide beskriver over for DFI's nyhedsbrev Hauer som "en skuespiller, der tilfører alt, han rører ved, en ekstra dimension."

"Det er, som om hans karakterer altid har en skyggeside, vi som publikum kun ser i glimt – det både fascinerer, river én med og skræmmer. Netop denne kvalitet ledte jeg efter", siger Rasmus Heide til DFI.

"Alle for én" er en komedie om fire charmerende drengerøve, der var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand, mens Nikolaj, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af, hvad der er dit og mit, uanset om det er hurtige biler eller kærester.

Da alle fire en dag er kommet godt og grundigt i klemme, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage. Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang og Jon Lange ses i de fire "drengerøve"-roller. Desuden medvirker Charlotte Fich, Mille Dinesen, Lisa Werlinder og Gordon Kennedy.