Helmig spiller til ”Dansk Fodbold Award”

Ingen ringere end Thomas Helmig leverer musikken til fodboldfesten ”Dansk Fodbold Award 2009”, der i år afholdes mandag 9. november.


- Jeg er jo en fodboldtosse.

Sådan siger Thomas Helmig på spørgsmålet om, hvorfor han glæder sig til at levere musikken til ”Dansk Fodbold Award 2009”.

- Jeg elsker fodbold og er en af dem, der læser avisen bagfra for at få sportssiderne først. Og jeg ville helt sikkert sidde og se showet, så det bliver da skide sjovt at skulle spille, siger Thomas Helmig.

En fodboldfest
Det er fjerde gang, at DBU og TV 2 hylder dem, der i løbet af det seneste år har markeret sig i den danske fodboldverden. Og Thomas Helmig er ikke i tvivl om, hvem der fortjener nogle af de største klapsalver – og titlen ”Årets spiller”.

- Det er Jakob Poulsen, siger Helmig og tilføjer:

- Jeg synes helt ærligt, at han har været den bedste mand i VM-kvalifikationen. Det er fedt, at der kommer en ny mand ind og markerer sig på landsholdet, og så er han manden bag det største øjeblik i fodboldåret 2009 – scoringen til 1-0 mod Sverige i Parken, der sikrede VM-kvalifikationen.

Nye sange for første gang
Mandag 2. november udkommer Thomas Helmigs nye album, ”Tommy Boy”, og Helmig glæder sig til at spille nogle af sine nye sange.

- Det er første gang, vi skal spille de nye sange, og det glæder jeg mig da helt vildt til. Det er altid spændende at se, hvordan de bliver modtaget, siger Thomas Helmig, der bag sig har ”The Antonelli Orchestra”.

Fra sit nye album spiller Thomas Helmig sangene ”Din røde kjole”, ”Jeg bløder” og ”Kiosk”, og så spiller han klassikeren ”Dagen efter dagen derpå”.

”Dansk Fodbold Award 2009” sendes direkte på TV 2 mandag 9. november kl. 20.20. Værter er Thomas Kristensen og Morten Ankerdal, mens Lisbeth Østergaard tager imod gæsterne på den røde løber.

Læs meget mere om fodboldfesten på award.tv2.dk.