Fodboldfesten er fløjtet i gang

Lars Hjortshøj, Morten Ankerdal og Peter Schmeichel er værter ved showet ”Dansk Fodbold Award 2013”, der vises direkte på TV 2.

Lars Hjortshøj, Morten Ankerdal og Peter Schmeichel er værter ved ”Dansk Fodbold Award 2013”. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

Cirkusbygningen i København er klædt på til fest, når DBU og TV 2 mandag 11. november kl. 20.50 hylder cremen af dansk fodbold ved ”Dansk Fodbold Award 2013”. Til den store fodboldfest kigger DBU og TV 2| SPORTEN tilbage på 2013 og fejrer de personer, der har markeret sig i den danske fodboldverden. Der bliver uddelt ni priser, inden aftenens højdepunkt finder sted: Optagelsen af fortidens stjerner i fodboldens Hall of Fame.

I år er værterne de tre herrer Lars Hjortshøj, Morten Ankerdal og Peter Schmeichel. De binder showet sammen, giver ordet til kendte gæster, overrækker priser og præsenterer underholdningen.

- Jeg har erkendt, at tjansen som vært bliver mit livs eneste chance for nogensinde at komme bare i nærheden af at holde en Dansk Fodbold Award i hænderne, siger Lars Hjortshøj og fortsætter:

- Vi er vel noget nær det perfekte hold: Schmeichel på mål, Ankerdal i forsvaret og mig som den på alle måder hængende angriber, siger Lars Hjortshøj.

Et stort øjeblik
"Dansk Fodbold Award" er noget helt specielt for Morten Ankerdal, og især kåringen af nye gamle navne til fodboldens Hall of Fame er et stort øjeblik.

- For mig er aftenens højdepunkt altid, når nye medlemmer bliver optaget i fodboldens Hall of Fame. Der er så mange følelser. Og så den ultimative respekt fra salen i forhold til det, som personen har betydet for dansk fodbold. I år bliver det igen noget helt unikt. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, siger Morten Ankerdal.

- Og så har vi forskellige overraskelser til seerne og de nominerede i løbet af aftenen, og jeg er meget spændt på at se, hvordan reaktionerne bliver, siger Morten Ankerdal.

Fremtiden tegner lys
Det har været et turbulent år for dansk fodbold, men Peter Schmeichel ser lyst på fremtiden og glæder sig især til at hylde nogle af de mange unge talenter.

- Jeg ser frem til at levere et godt show sammen med Morten og Lars og hylde dansk fodbold efter en sæson, der startede skidt, men sluttede med at give os håb for fremtiden. Og fremtiden er nøgleordet, og derfor glæder jeg mig specielt meget til at hylde de unge talenter, men også til at fejre fortidens store fodboldfolk, som bliver optaget i Hall of Fame, siger Peter Schmeichel.

Se alle de nominerede og læs meget mere om Dansk Fodbold Award på award.tv2.dk. Og se Dansk Fodbold Award 2013 direkte på TV 2 mandag 11. november kl. 20.50.

--------------------

Se de nominerede til "Dansk Fodbold Award 2013" via dette link.