Flot sæsonstart til "Station 2"

Flotte seertal til sæsonpremiererne på "Hvem vil være millionær?", "Station 2" og "Station 2 Efterlyst" sikrede TV 2 en forrygende mandag.

"Station 2"-værterne, Trine Panum Kjledsen, Niels Brinch og Karen-Helene Hjorth.

Så blev det mandag igen. Den første i år, hvor TV 2 havde sit faste mandags line-up på programmet - med andre ord sæsonpremierer på "Hvem vil være millionær?", "Station 2" og "Station 2 Efterlyst". Og det tog seerne til sig.

Specielt "Station 2" fik en flyvende start, da det handlede om helt unge kriminelle. 1.160.000 danskere så med, og faktisk skal man helt tilbage til mandag 29. januar 2001 for at finde et højere seertal til et "Station 2"-classic. Og gårsdagens sæsonpremiere er samtidig det 7.-mest sete nogensinde blandt de 21-50-årige.

- Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, for det viser, at vores koncept holder - nu på 16. år, siger "Station 2"-redaktør, Michael Robak, og tilføjer:

- Jeg tror, at danskerne sætter pris på, at vi holder fast i historier, der går i dybden og tæt på folk - både gerningsmændene og ofrene - og det var gårsdagens historie et godt eksempel på. Det er også det, seertallene afspejler.

Også det efterfølgende "Station 2 Efterlyst" havde med 805.000 seere godt fat i danskerne.

Forud for "Station 2" samlede sæsonpremieren på "Hvem vil være millionær?" 1.248.000 seere, og dermed lægger quizzen, der i går havde "Vild med dans"-deltagere i de varme stole, væsentligt bedre ud end sidste forår, hvor premieren trak 848.000 ind foran skærmen.

Med de flotte seertal fortsætter programmet efterårets flotte niveau, hvor man der rundede af med 1.395.000 og endte med et snit på 1.021.000 i snit for de 16 programmer.