Eksklusivt TV 2-interview med det danske gidsel fra Somalia

For første og eneste gang fortæller det danske gidsel, Poul Thisted, hele historien om sit livs mareridt helt eksklusivt på TV 2.

Poul Thisted fortæller i TV 2-programmet "Det danske gidsel" om sine tre måneder i fangenskab hos somaliske gidseltagere.


Poul Thisted oplevede sit livs mareridt, da han i tre måneder blev holdt som gidsel i Somalia. Mød ham og hør hans historie på TV 2 søndag 22. april klokken 20.00.

I 92 dage overlevede Poul Thisted sammen med sin 32-årige amerikanske kollega Jessica Buchanan under åben himmel i en ørken med sparsom adgang til vand og mad. Dagligt blev de to gidsler udsat for trusler, blandt andet fingerede gidseltagerne en henrettelse af Poul Thisted.

- I de sekunder tænker jeg selvfølgelig på min familie. Jeg tænker på mit liv og er på mange måder godt tilfreds, fortæller Poul Thisted om øjeblikket, hvor den somaliske gidseltager trykker på aftrækkeren, der blot siger klik.

Befriet af Navy Seals
Poul Thisted fortæller, hvordan han forsøgte at få kidnapperne til at forstå, at der aldrig ville blive udbetalt løsepenge.

Mareridtet sluttede med en dramatisk ildkamp, da amerikanske specialtropper, Navy Seals, i ly af natten befriede ham.