Direkte interview med dronning Margrethe på TV 2

Onsdag 11. januar møder Ulla Terkelsen dronning Margrethe til et eksklusivt interview.


For første gang nogensinde giver dronningen et direkte interview på landsdækkende tv i primetime. Det sker, når Ulla Terkelsen møder dronningen i et eksklusivt, direkte interview onsdag 11. januar 2012 i anledning af 40 års-regeringsjubilæet.

- Det bliver spændende at møde dronningen i et direkte interview, og man kan vel godt sige, at vi begge i kraft af vores jobs de sidste fire årtier har oplevet en verden i konstant forandring med de glæder og udfordringer, det giver, siger Ulla Terkelsen.

Dronning Margrethe og TV 2-journalist Ulla Terkelsen mødes onsdag 11. januar kl. 20:00 på Amalienborg og ser i anledning af regeringsjubilæet sammen tilbage på de 40 år, der er gået, siden tronen overgik til dronningen ved hendes far, Frederik 9.’s død 14. januar 1972.

Ulla Terkelsen er med under hele TV 2s dækning af regeringsjubilæet, som Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen er værter for. Dækningen begynder allerede tirsdag 10. januar med transmission fra receptionen i Folketinget og dronningens pressemøde. Lørdag 14. januar er der bl.a. karetkørsel fra Amalienborg til Københavns Rådhus, og søndag 15. januar sender TV 2 fra gudstjenesten i Christiansborg Slotskirke samt fra ankomsten til gallataffel på Christianborg Slot.

Det direkte interview bliver sendt i HD og live-tekstes.