”Danmarks grimmeste rum”

I et nyt boligprogram på TV 2 forvandles Danmarks grimmeste værelser til de skønneste rum.

I det første program besøger ”Danmarks grimmeste rum” Tranekær på Langeland, hvor Carina og Jens har et soveværelse, der mildest talt trænger til en forvandling. Foto: Kristian Appel / TV 2.


I syv nye programmer om boligindretning, der har premiere 6. maj på TV 2, bliver Danmarks grimmeste værelser forvandlet til landets skønneste rum. Turen starter i Tranekær på Langeland og slutter på Vesterbro i København.

- I programmet kommer vi rundt til de grimmeste rum, man kan forestille sig. Jeg har ikke set så meget grønt tæppe, nedslidt kork og orange, skummalede vægge siden firserne, siger Susanne Funder-Mikkelsen, der er redaktør på programmet.

Boligtrekløveret består af værten Anne Katrine Okholm Skole, håndværkeren Mikkel Carstensen (til venstre) og boligstylisten Mikkel Kure. Foto: Henrik Ohsten / TV 2.

Boligtrekløveret
Fra nylongulvtæpper og korkbeklædte vægge til nedslidte møbler og livsfarlige ledninger – der er nok at tage fat på for boligtrekløveret, der består af værten Anne Katrine Okholm Skole, håndværkeren Mikkel Carstensen og bolig-stylisten Mikkel Kure.

- Ved hjælp af Anne Katrine, Mikkel og Mikkel får de familier, vi besøg-er, nogle af Danmarks flotteste rum. Familien tager væk, mens forvandlingen sker, og reaktionerne fra familierne, når de kommer hjem til et helt nyt smukt rum, er rørende, siger Susanne Funder-Mikkelsen.

Anne Katrine Okholm Skole har tidligere arbejdet som tv-vært og underviser til daglig i dans på Idrætshøjskolen i Århus. Mikkel Carstensen er uddannet tømrer og medejer af en rådgivnings- og entreprenørvirksomhed. Mikkel Kure har sit eget firma, hvor han arbejder med boligstyling, indretning, design og events.

Anne Katrine Okholm Skole, Mikkel Carstensen og Mikkel Kure forvandler de gamle mørke og skumle rum til smukke og lyse oaser første gang på TV 2 torsdag 6. maj kl. 20.00.