”Danmark ifølge Bubber” tilbage på TV 2

Bubber åbner døren til endnu flere ekstreme miljøer – og kommer selv på forsiden.

Bubber bliver udfordret til det alleryderste, når han besøger fire ekstreme miljøer rundt omkring i landet. Foto: Eyeworks / TV 2.

Bedemænd, Greenpeace-aktivister og paparazzifotografer. Bubber bliver udfordret til det alleryderste, når han besøger fire ekstreme miljøer rundt omkring i landet. Det er fra 6. maj, når ”Danmark ifølge Bubber ” er tilbage på TV 2.

- "Danmark ifølge Bubber" er ganske enkelt et program, som danskerne har taget til sig. Bubber har en unik tilgang til mennesker, og i denne sæson vil vi i endnu højere grad kunne se, at Bubber går "all in", når han tager på sin rejse ind i miljøerne, siger Irene Strøyer, der er redaktør på programmet.

I fire programmer tester Bubber både sig selv og seerne, når han med sit åbne sind og sin ærlige nysgerrighed endnu engang besøger danskere, der lever på en helt anden måde end Bubber selv – og får folk fra ofte tabubelagte miljøer i tale.

Da Bubber kommer i praktik på Se og Hør får han et ultimatum, nemlig at skaffe en forsidebasker eller selv komme på forsiden. Foto: Eyeworks / TV 2.

Bubber på forsiden og i fængsel
Da Bubber kommer i praktik på Danmarks mest rabiate sladderblad Se og Hør får han et ultimatum, nemlig at skaffe en forsidebasker eller selv komme på forsiden!

Bubber får også for alvor testet sin idealisme, da han ryger i klimafængsel sammen med Greenpeace-aktivister. Endelig skal Bubber hjælpe spastikeren Mikkel med at blive gjort klar til at få besøg af en prostitueret – mange fysisk handicappedes eneste mulighed for at få sex.

- Det er godt tv, fordi vi kommer ind under huden på mennesker, som vi selv måske går og har fordomme og holdninger om. Det ville vi aldrig turde i det virkelige liv, men med Bubber får vi chancen, siger Irene Strøyer.

Der er sæsonpremiere på ”Danmark ifølge Bubber” 6. maj kl. 21.25 på TV 2.

Læs mere her.

Følg ”Danmark ifølge Bubber” på Facebook.