Chef for TV 2 Infrastruktur & Operations på plads

Frank Balslev - chef for TV 2 Infrastruktur & Operations fra 1. november 2019.

I maj ændrede TV 2 strukturen på Teknik & IT-området ved at etablere en ny selvstændig afdeling, Infrastruktur og Operations, for at sikre endnu mere fokus på den digitale drift og sammensmeltningen med tv-driften. Nu er afdelingens kommende chef udpeget.

I forbindelse med forårets opdeling af Teknik & IT-området blev stillingen som chef for den nye afdeling Infrastruktur & Operation (I&O) slået op, og nu er den kommende chef for de cirka 60 medarbejdere i I&O fundet.

Det er 48-årige Frank Balslev, som fremover får ansvaret for områderne inden for tv- og digital drift samt IT-sikkerhed og databeskyttelse.

Afdelingen I&O blev etableret med fokus på driften og overvågningen af den tekniske infrastruktur i TV 2 og som direkte følge af koncernstrategiens fokus på, at TV 2 PLAY de kommende år skal blive en endnu større platform, hvor driftskvalitet på tv-niveau er en essentiel parameter.

- Frank Balslev kommer med en spændende og relevant baggrund, hvor han i mange år har haft ansvaret for kritiske IT-systemer og tekniske platforme i den finansielle branche. Hans kompetencer vil komme i spil som TV 2s chef for I&O, hvor ambitionen er at høste gevinsterne af de stadig tættere sammenhænge mellem afviklingen af vores tv-kanaler og driften af vores digitale platforme. Frank er desuden kendt som en dygtig og meget vellidt leder, og jeg er helt sikker på, at Frank vil være den helt rette til at indfri vores ambitioner, og jeg glæder mig til at byde ham velkommen, siger Anders Blauenfeldt, direktør for digital og teknik.

”En unik ånd og en dynamik, der fostrer ildsjæle”
Frank Balslev har de senere år været hos JN Data, hvor han blev ansat i 2013 og siden har bestredet en række ledende stillinger inden for infrastruktur og IT-drift. Forud for det har Frank Balslev haft ansættelse i Jyske Bank og Rambøll. Frank Balslev er oprindeligt uddannet byggetekniker, men har det meste af sin karriere beskæftiget sig med IT-systemer og teknisk infrastruktur og har desuden taget en diplomuddannelse i ledelse.

- Det er enormt spændende, at streaming i disse år nærmer sig den stabilitet, der har været på broadcast i årevis – dét glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg oplever TV 2 som en fantastisk interessant virksomhed midt i en spændende udvikling og med en unik ånd og en dynamik, der fostrer ildsjæle, og allerførst ser jeg frem til at lære kollegerne i områderne og TV 2 som helhed at kende, siger Frank Balslev.

Frank Balslevs overdragelse af opgaver hos JN Data går nu i gang, og han begynder på TV 2 pr. 1. november. De seneste måneder har digital udviklingschef Clara Kunstmann været konstitueret i stillingen som chef for I&O, og det fortsætter hun med at være frem til denne dato.