Casper Christensen vært på Zulu Awards 2011

Når Zulu Awards 2011 afholdes 10. marts, vil Casper Christensen lede slagets gang fra Forum i København.


Sidst, Casper Christensen stod på scenen som hovedvært for Zulu Awards, var i 2002, og efter ni års pause er han klar til at stå i spidsen for et af Danmarks største awardshows.

- Det er på tide, at en moden mand i sin bedste alder styrer ungdomsgildet. Jeg vil sørge for, at de gode gamle dyder kommer tilbage i showet, og at sandheden om de nominerede kommer frem, siger Casper Christensen.

Hvordan det vil udspille sig, kan man opleve 10. marts, når Forum i København åbner dørene for Zulu Awards 2011.

- Casper har altid været en nær ven af Zulu, og han har stået bag nogle af vores største succeser som “Klovn” og “Langt fra Las Vegas”. Derfor er vi pavestolte over, at netop han står på scenen til det, der helt sikkert bliver årets fedeste fest, siger Maiken Wexø, kanalchef for TV 2 Zulu.

Afstemningen går i gang i dag
Som sædvanlig er det udelukkende seernes stemmer, der afgør, hvem der skal vinde de populære priser. Afstemningen begynder 1. februar, og man kan stemme på sine favoritter frem til 6. marts på zuluawards.tv2.dk.

Billetsalget er i fuld gang på billetlugen.dk, og på zuluawards.tv2.dk kan man læse mere om de nominerede og være med til at bestemme, hvem der løber af med statuetterne i år.

Det store show bliver sendt på TV 2 Zulu søndag 13. marts.