Bokseaftale mellem TV 2 og Team Sauerland

TV 2|SPORTEN og Team Sauerland har indgået en bokseaftale, som betyder professionel boksning i topklasse lørdag aften i prime time på TV 2. Målet er at finde den næste Mikkel Kessler.

TV 2|SPORTEN og Team Sauerland har indgået en bokseaftale, som sikrer, at der fremover kommer masser af professionel boksning på TV 2 lørdage i den bedste sendetid. Målet er at finde den næste Mikkel Kessler, men bokseprojektet skal også finde Danmarks største boksetalent.

- På TV 2|SPORTEN er vi stolte over at kunne præsentere dette storstilede bokseprojekt. Det betyder professionel boksning lørdag aften i prime time på TV 2 – til glæde for de mange danske boksefans, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og tilføjer, at en solid tv-aftale er nødvendig, hvis dansk professionel boksning skal udvikle sig.

- Jeg er både stolt af og glad for, at det er lykkedes Team Sauerland at lave aftaler med de boksere, vi havde øverst på ønskelisten. Rudy Markussen er et kendt navn, der stadig er sulten, mens Patrick Nielsen, Kim Poulsen og Kasper Bruun er de tre største talenter herhjemme. De har alle, hvad der skal til – ud over talent er der masser af styrke, personlighed og vilje til at gå hele vejen.

Også hos Team Sauerland glæder man sig over det nye bokseprojekt.

- Der er så meget talent i dansk boksning, så vi glæder os til – sammen med TV 2 – at finde den næste Mikkel Kessler. Dette projekt vil give en masse opmærksomhed og løfte boksningen i Danmark, og de fire boksere har alle evnerne til at blive mestre, siger promotor Kalle Sauerland, og general manager Chris Meyer tilføjer:

- Vi vil gerne udvide vores aktiviteter i Danmark, og som Europas førende promotor har vi stor succes med at promote boksere, events og bokse-turneringer. Der er stor interesse for boksning i Danmark, og sammen med TV 2 glæder vi os til at levere første klasses boksning – og det kan TV 2 Fight Night, siger Chris Meyer.

Som en del af bokseaftalen vil TV 2 og Sauerland også finde Danmarks største boksetalent, der præmieres med en professionel kontrakt med Team Sauerland.

- På TV 2|SPORTEN arbejder vi meget med at blande sport og underholdning, og dette koncept vil uden tvivl gøre det samlede produkt endnu mere interessant. Jeg har i hvert fald store forventninger, siger Frederik Lauesen.

Første stævne forventes afholdt i løbet af foråret.