Ankerdal i debat med stjernerne

Torsdag 22. marts kl. 18.00 er der premiere på et nyt ugentligt sportsmagasin på TV 2 NEWS. I programmet debatterer Morten Ankerdal ugens sportslige præstationer med tre af Danmarks største idrætspersonligheder.

Morten Ankerdal er vært i det nye sportsprogram "Ankerdal på NEWS". (Foto: Per Arnesen / TV 2)


Kan Dame N’Doye tillade sig at få tatoveret, hvad han vil på sin underarm? Hvad betyder penge for sportsfolks motivation? Er det sport, når Brian Nielsen gør comeback i boksning? Tre mulige bud på emner til debat i det nye sportsmagasin på TV 2 NEWS, ”Ankerdal på NEWS”, der har premiere torsdag 22. marts kl. 18.00.

Aktuelle emner, der fascinerer nogle og forarger andre, men helt sikkert emner, som sportsinteresserede har snakket om i den forgangne uge.

- Med ”Ankerdal på NEWS” vil vi gerne debattere de ting, der har trukket overskrifter i ugens løb. De sindssyge præstationer, de tåbelige højdepunkter og de store skuffelser. Det vigtigste er, at det er emner, der handler om udøveren, siger Morten Ankerdal, der er vært på programmet.

Han vil hver uge være omgivet af tre af Danmarks største idrætsudøvere – og sammen vil de udfordre hinanden på holdninger.

- Vi vil bevæge os i grænselandet mellem fascination og forargelse. Panelet skal turde forholde sig til andre sportsstjerners handlinger, og tonen vil være ligefrem, hjertelig og skarp. Programmet skal ose af holdninger, og ambitionen er, at seerne kommer længere ind i sportens verden, end de er vant til. Man kan også sige, at vi tager seerne med ind sportsfolkenes maskinrum, siger Morten Ankerdal.

Deltagere i premiereprogrammet
I premieren er det håndboldlandsholdets anfører Lars Christiansen, Lyngby Boldklubs Thomas Rasmussen og den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen, der skal debattere ugens præstationer. Hver uge er det tre nye idrætspersonligheder, og blandt dem kan seerne glæde sig til at møde stjerner som Joachim Boldsen, Peter Gade, Jeanette Ottesen Gray, Brian Holm, Michael Maze, Arne Nielsson, Nicki Pedersen, Kim Staal, Eskild Ebbesen, Mike Jensen, Joachim B. Olsen, Sophie Fjellvang-Sølling og Camilla Andersen.

Programmet har også et Facebook-site, hvor seerne kan uploade sjove, fascinerende eller forargende klip. Og det er også på Facebook-sitet, at seerne på forhånd kan kommentere et af ugens emner.

”Ankerdal på NEWS” bliver sendt direkte på TV 2 NEWS hver torsdag kl. 18.00.