Årets mandelgave-idé

TV 2 udgiver for første gang en dvd om årets begivenheder - og der var nok at tage af i 2007.

Mangler du en idé til mandelgaven eller måske bare noget, familien kan samles om en mørk vinteraften, er der hjælp at hente på TV 2.

For første gang har stationen valgt at samle årets begivenheder på en salgsdvd med titlen ”Året der gik 2007”.  Dvd’en, der er et opslagsværk i levende billeder, rummer godt tre timers tv, præsenteret af TV 2s værter, bl.a. Jes Dorph-Petersen.

”Året der gik 2007” byder på et gensyn med en række store begivenheder, der satte præg på danskernes hverdag i året, der næsten er gået. Man kan bl.a. gense årets royale barnedåb, opleve ”fodboldtossen”, der undskylder sin opførsel under kampen mellem Danmark og Sverige i Parken, og genopleve dramaet under gadekampene om Ungdomshuset i København.

Udover et sammenklippet program om 2007, kan man gå på opdagelse i ekstramateriale, der fortæller helt nye historier og byder på gensyn med tidligere viste indslag. Endvidere er der en enestående mulighed for at kigge i nogle af TV 2s råbånd. Det vil sige råmateriale, som ikke er blevet bearbejdet.

På dvd’en er der mulighed for at vælge mellem kategorierne Kongehuset, Krimi, Politik, Indland, Udland, Vejret og TV 2. Hver kategori har en af TV 2s værter som guide, bl.a. er Ulla Terkelsen guide i Udland, Peter Tanev er vært i kategorien Vejret, og Johannes Langkilde er vært i kategorien TV 2, hvor han viser rundt på TV 2 og interviewer flere TV 2-ansatte om deres arbejde.

I ekstramaterialet er der bl.a. mulighed for at se nogle af de flotte og anderledes billeder af Danmark, som er optaget af TV 2s nyhedshelikopter.

Dvd’en, der er tekstet for hørehæmmede, kan købes over hele landet.