1. januar bliver stor på TV 2

TV 2 rydder fladen og gør nytårsdag til en heldags tv-event med top-underholdning og store danske film, og danskerne kan glæde sig til flere tv-events på TV 2 i 2011.

TV 2 tager hul på den nye programstrategi ved at gøre lørdag 1. januar til en tv-event med topunderholdning og store film - bundet sammen af de fire danske comedystjerner Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Frank Hvam.


TV 2 sætter alle sejl til 1. januar, der samtidig bliver startskuddet til en ny måde at markere mærkedage, højtider og samfundsaktuelle temaer på. TV 2 tager hul på den nye programstrategi ved at gøre lørdag 1. januar til en tv-event med top-underholdning og store film, bundet sammen af fire af dansk comedys største stjerner - Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Frank Hvam, der sender fra kl. 10.00 nytårsdag.

- 1. januar er den perfekte fjernsynsdag. Der er brug for hygge, så man kan pleje sit festhoved og sine nærmeste. Derfor gør vi 1. januar til den ultimative hyggedag – hele dagen. Masser af comedy, underholdning og store film, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.

Den nye nytårsflade begynder kl. 10.00 med ”Godt nytår med Casper, Lars, Lasse og Frank”. Holdet sender frem til kl. 18.00 mellem store danske film som ”Rejsen til Saturn”, ”Terkel i knibe” og ”Blå mænd” og top-underholdning som ”Zulu Comedy Galla 2010”, ”Live fra Bremen” og ”Best of Bremen”.

Nikolaj Lie Kaas som Jonas Bechmann i Kasper Barfoeds danske thriller fra 2008. (Foto: Rolf Konow / TV 2)

”Nytårs-Bingo Banko” og ”Kandidaten”
Aftenen 1. januar bliver også stor, hvor der efter ”Statsministerens nytårstale” sendes ”Nytårs-Bingo Banko” efterfulgt af den prisbelønnede danske film ”Kandidaten” med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som forsvarsadvokaten Jonas, der vågner op til sit livs mareridt.

- Jeg vil gerne skabe nogle traditioner mellem danskerne og TV 2. Det var tanken bag ”Årgang 0” i sin tid, og det er tanken med 1. januar. Traditioner og ritualer bygger fællesskab, og det har vi danskere mere brug for end nogensinde. Det er både de glædelige, som 1. januar, Halloween m.fl. og de nationale som dronningens 70-års-fødselsdag, men det er også de mere alvorlige som politiske topmøder, hvor vi kan sætte vigtige emner på dagsordenen for alle danskere, siger Palle Strøm og fortsætter:

- Allerede 6. januar rydder vi aftenfladen til en ”Armadillo-aften”, hvor vi sender den banebrydende, prisbelønnede dokumentarfilm ”Armadillo” efterfulgt af politisk topdebat om samme emne. TV 2s mission er at være den kanal, der samler danskerne om store begivenheder og højtider og sætter dagsordenen med de vigtige temaer, der optager hele befolkningen.

Klik her for at se traileren om 1. januar her.