Amerikansk fodbold fortsætter på TV 2

05. september 2024
Af: Jacob Panum, PR-konsulent
Det er igen tid til touchdowns, huddles og interceptions på TV 2, som har sikret sig tv-rettighederne til NFL med en flerårig aftale.

Danske NFL-fans kan allerede fra søndag 8. september følge deres favoritsport på TV 2. Først med New York Giants mod Minnesota Vikings på TV 2 Play fra klokken 19, og senere på aftenen med Cleveland Browns mod Dallas Cowboys på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

- Jeg er virkelig glad for, at vi er nået frem til en god aftale med NFL, så vi igen kan vise amerikansk fodbold for vores seere og brugere. Det er en fantastisk sport og vi vil gøre alt for at udbrede interessen for den endnu mere i Danmark over de kommende sæsoner, siger TV 2s sportsdirektør, Frederik Lauesen.

TV 2 har haft rettighederne til NFL siden 2022, og har nu forlænget samarbejdet, så NFL kan fortsætte på TV 2s platforme fra denne sæson.

- TV 2 får et bredt udvalg af ugens bedste NFL-kampe - primært om søndagen, som passer godt til vores tidszone. Planen er, at vi som udgangspunkt sender to kampe per runde. En på en af vores sportskanaler og en på TV 2 Play, hvor vi også hver søndag vil vise live højdepunkter i programmet NFL RedZone. Og i sidste ende Super Bowl LIX på TV 2, siger Frederik Lauesen.

Den nye NFL-sæson indledes natten til fredag dansk tid med et opgør mellem Super Bowl LVIII-mestrene fra Kansas City Chiefs og Baltimore Ravens.

Billede {0} af {1}