To nye værter til årets 'Hjertegalla'

Jacob Riising og Louise Wolff er værter på 'Hjertegalla' 2024. Foto: Mike Nybro / TV 2

Jacob Riising og Louise Wolff er værter på 'Hjertegalla' 2024. Foto: Mike Nybro / TV 2

23. august 2024
Af: Mette Klitten, PR-konsulent
Når TV 2 Charlie lørdag 14. september sender 'Hjertegalla', bliver det med to nye værter i spidsen. Værtsparret består i år af Jacob Riising og Louise Wolff, der sammen skal guide seerne sikkert igennem indsamlingsshowet, hvor der bliver samlet ind til Hjerteforeningen. 'Hjertegalla' bliver sendt lørdag 14. september klokken 20.50 på TV 2 Charlie og TV 2 Play.

Det er 11.  gang, at 'Hjertegalla' bliver afholdt på TV 2 Charlie, men altså første gang, at de to værter er tovholdere for indsamlingsshowet, der byder på mange underholdende øjeblikke og rørende historier.   

- Hjertet er fundamentet for liv, det er jo grundlaget for, at vi lever, og det tænker vi ikke over i det daglige, før vi får problemer med det. Ved at støtte op om 'Hjertegalla' kan vi allesammen gøre en forskel og sikre, at Hjerteforeningen kan fortsætte deres vigtige arbejde, siger Louise Wolff og fortsætter:

- Det bliver vidunderligt og ikke mindst sjovt at arbejde sammen med Jacob igen. Han er garant for fis og ballade, og samtidig er han en superrutineret vært. Det er altid et stort privilegie at arbejde sammen med et dygtigt menneske som Jacob, der kan sit kram, siger Louise Wolff.

Også Jacob Riising ser frem til værtsrollen på 'Hjertegalla', hvor det skal være sjovt at samle penge ind til en alvorlig sag.

- Normalt laver jeg jo ikke underholdning med et så alvorligt tema, så det glæder mig ekstra meget, når underholdning kan bruges i den gode sags tjeneste. Jeg er stolt over at være med til at gøre en forskel og ser frem til at give seerne en både sjov og alvorlig aften, hvor vi får samlet en masse penge ind til Hjerteforeningen. Og så bliver det ikke mindre stort af, at jeg skal arbejde sammen med min gode kollega Louise Wolff, som jeg har kendt i mange år, siger Jacob Riising.

Støt hjertet - se 'Hjertegalla'

Hvert år bliver over 65.000 danskere ramt af en hjerte-kar-sygdom, og cirka 500 danske børn fødes årligt med en hjertefejl. Pengene fra 'Hjertegalla' går til Hjerteforeningens vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Se det underholdende indsamlingsshow, hvor danskerne går sammen i den gode sags tjeneste. Det er lørdag 14. september klokken 20.50 på TV 2 Charlie og TV 2 Play.  Læs mere om Hjerteforeningen, 'Hjertegalla' og hvordan man støtter hjertet her:

Forside - Hjertegalla (hjerteforeningen.dk)

Billede {0} af {1}