Maria Fantino vender retur i ’X Factor’ 2025

Maria Fantino skal igen være vært, når 'X Factor' vender retur på TV 2 i 2025.

Maria Fantino skal igen være vært, når 'X Factor' vender retur på TV 2 i 2025.

Når Danmarks største underholdningsprogram, ’X Factor’ blænder op for den syvende sæson på TV 2 i 2025, bliver det igen med Maria Fantino som vært.

-Vi er glade for at kunne fortælle, at Maria Fantino igen skal være vært i ’X Factor’. Maria har klaret sin første sæson med stor dygtighed, empati og nærvær så selvfølgelig skal hun styre slagets gang igen til næste år, fortæller underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard.

Og for Maria Fantino var beslutningen om endnu en sæson heller ikke svær:

-SELVFØLGELIG har jeg sagt ja til endnu en sæson. ’X Factor’ har altid været mit drømmejob, og den første sæson beviste, at det er et drømmejob af en grund. Jeg er dybt beæret over den modtagelse, jeg har fået og glæder mig til endnu en omgang.

Når optagelserne til den kommende sæson af ’X Factor’ går i gang til efteråret, står Maria Fantino altså igen klar til at tage imod de mange auditionsdeltagere, der skal præsentere og afprøve deres talent foran dommerpanelet.

Alle der ønsker at stille op i ’X Factor’ er velkomne, og man kan allerede nu tilmelde sig precasting

TV 2 forventer at offentliggøre dommerpanelet for den kommende sæson senere på året.

Billede {0} af {1}