TV 2s program på Folkemødet

Traditionen tro er TV 2 til stede på Folkemødet – i år med en masse aktiviteter og formater, hvoraf en lang række vises på skærmen, så man kan være med, uanset om man kommer til Bornholm eller følger med fra et andet sted.

Du kan se hele programmet for aktiviteter på TV 2 Scenen herunder - og du kan downloade en pdf-version med det overordnede program på TV 2s scene her.

Torsdag 

10:30 Tirsdagsanalysen åbner Folkemødet  
Oplev Tirsdagsanalysen live og vær med som publikum, når Peter Mogensen, Michael Kristiansen og Anne Vig følger åbningen af Folkemødet. Hvad bliver folkemødets politiske højdepunkter? Og hvilke anbefalinger vil Mogensen og Kristiansen give til de tre dages politiske festival på Bornholm? 
Deltagere: Anne Vig (vært), Michael Kristiansen (politisk kommentator), Peter Mogensen (politisk kommentator)
 
 
11:45 TV 2 debatterer: Må man reklamere for pengespil?  
Center for Ludomani kritiserer, at der på TV 2 bliver vist reklamer for pengespil i forbindelse med ’X Factor’. Men er det en rimelig kritik? Og er det TV 2, spilvirksomhederne eller politikerne, der har ansvaret for at regulere området? Se debatten med tidligere ludoman Marcus Mossalski, Charlie Stjerneklar fra Kreakom, kommerciel direktør på TV 2 Stig Møller Christensen, skatteminister Jeppe Bruus og Morten Rønde fra Spillebranchen. 
Deltagere: Ask Rostrup (vært), Marcus Mossalski (tidligere ludoman), Charlie Stjerneklar (direktør, Kreakom), Stig Møller Christensen (kommerciel direktør, TV2), Jeppe Bruus (skatteminister, Socialdemokratiet), Morten Rønde (direktør, Spillebranchen)  
 
13:30 Business Class 
Vi tager fat på de svære dilemmaer i krydsfeltet mellem erhverv og politik. For hvem har ansvaret, når samfundets skal ledes? Og hvordan når politiske visioner på omgangshøjde med økonomiske realiteter? Vibeke Daell Bjerrum er vært, når de to verdener mødes på havnen i Allinge. Du kan møde Karen Frøsig, Sydbank, Martin Thorborg, Dinero, Henrik Frandsen, Moderaterne, og Lisbeth Bech-Nielsen, SF 
Deltagere: Vibeke Daell Bjerrum (vært), Martin Thorborg (iværksætter), Karen Frøsig (administrerende direktør, Sydbank), Henrik Frandsen (finansordfører, Moderaterne), Lisbeth Bech-Nielsen (finansordfører, SF)  
 
14:30 DATO - TV 2s nyhedspodcast live på Folkemødet
TV 2s nyhedspodcast Dato giver dig de hver dag de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende historier - også på Folkemødet. Vær med når Joachim Bindslev interviewer sanger og sangskriver August Høyen.
Deltagere: Joachim Bindslev (vært), August Høyen (sanger og sangskriver)
 
15:30 News & Co & partierne
NEWS & Co. er live på Folkemødet - denne gang med partierne. Mød blandt andre Alex Vanopslagh, Rosa Lund og Morten Messerschmidt, når de sammen med Søs Marie Serup, Noa Redington, Poul Madsen og resten af panelet debatterer dagens vigtige, fascinerende og debatskabende historier. Du får også selv mulighed for at stille spørgsmål og deltage i programmet. Charlotte Beder og Mads Frimann styrer roret.  
Deltagere: Mads Frimann (vært), Charlotte Beder (vært), Poul Madsen (kommentator), Nadeen Aiche (forperson, Mino Danmark), Christian Friis Bach (MF, De Radikale), Morten Messerschmidt (formand, DF), Rosa Lund (MF, Enhedslisten), Alex Vanopslagh (formand, Liberal Alliance)  
 
18:20 Tirsdagsanalysen på en torsdag
Oplev Tirsdagsanalysen live og vær med som publikum, når Peter Mogensen, Michael Kristiansen og Anne Vig leverer analysen over førstedagen af Folkemødet. Vi dykker ned i højdepunkter og politiske udmeldinger. Og møder du frem med et godt spørgsmål, kan du være heldig at vinde det eftertragtede Tirsdagsanalyse-krus - kendt fra programmet. 
Deltagere: Anne Vig (vært), Michael Kristiansen (kommentator), Peter Mogensen (kommentator)  
 
FREDAG 

10:00 ECHOs morgenlounge  
”Bliv ‘woket up’, når ungdomskanalen TV 2 Echo overtager scenen og giver ordet videre til Generation oprør. Vi har inviteret unge med meget på hjerte til at gøre os klogere på, hvilke problemer og udfordringer vi som samfund står overfor. I dag kan du blive klogere på den kvindelige orgasme og forstå, hvorfor vi står overfor en maskulin krise. 
Deltagere: Sebastian Lynggaard (Herlige Svend), Christian Holst Vigilius (landsformand, Konservativ Ungdom), Christian Groes (kønsforsker, RUC), August Høyen (sanger og musiker), Emma Libner (Forfatter), Naima Yasin og Ingrid Baraka (podcastværter, A seat at the table), Kir S. Thomsen, indehaver af sexlegetøjsbutikken Peech, Amma Asare-Nyako, generalsekretær, Sabaah

11:15 TV 2 debatterer: Mere diversitet på skærmen?
Manels og programmer blottet for diversitet. Medierne får kritik for at glemme mangfoldigheden på skærmen, men gør medierne nok for at rette op på billedet. Og er det et problem? Mød blandt andre indholdsdirektør på TV 2 Lotte Lindegaard, feministisk aktivist Emma Holten og Susie Jensen fra Danmarksdemokraterne.  
Deltagere: Joachim Bindslev (vært), Sussi Jessen (ordfører, Danmarksdemokraterne), Lotte Lindegaard (indholdsdirektør TV 2), Emma Holten (feministisk aktivist), Nadeen Aiche (forperson, Mino Danmark), Malene Flindt Pedersen (forperson, WIFT)  
 
13:00 Tanev og professoren
Fremtiden ser sort ud – men hvor sort? Klimakrisen er verdensomspændende, og du har mulighed for at blive klogere på den, når Peter Tanev inviterer klimaprofessor Sebastian Mernild på scenen. Gå ikke glip af en talk, der kommer helt tæt på klimaets aktuelle tilstand - også med et glimt af håb. Men har vi stadig ikke forstået alvoren? Du får undervejs mulighed for at stille dine spørgsmål. 
Deltagere: Peter Tanev (vært), Sebastian Mernild (professor og klimaekspert, SDU)  
 
14:00 DATO - TV 2s nyhedspodcast live på Folkemødet
TV 2s nyhedspodcast Dato er flyttet til Bornholm, hvor du kan møde de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende historier. Vær med når Joachim Bindslev interviewer tidl. statsminister og generalsekretær i NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Deltagere: Joachim Bindslev (vært), Anders Fogh Rasmussen (tidl. statsminister og generalsekretær i NATO)
 
15:30 News & Co & partierne
NEWS & Co. er live på Folkemødet - denne gang med partierne. Mød blandt andre Inger Støjberg (DD), Kaare Dybvad (S), Fransciska Rosenkilde (Alt) og Jakob Engel-Schmidt (M), når de sammen med Søs Marie Serup, Noa Redington, Poul Madsen og resten af panelet debatterer dagens vigtige, fascinerende og debatskabende historier. Værter er Charlotte Beder og Mads Frimann 
Deltagere: Mads Frimann (vært), Charlotte Beder (vært), Søs Marie Serup (kommentator), Jakob Fauerby (skuespiller), Inger Støjberg (formand, Danmarksdemokraterne), Kaare Dybvad (udlændinge- og integrationsminister, Socialdemokratiet), Fransciska Rosenkilde (forperson, Alternativet) og Jakob Engel-Schmidt (kulturminister, Moderaterne)
 
 
18:20 Besserwisserne - Folkemøde Special
Ask Rostrup og en perlerække af kongerigets klogeste politiske kommentatorer sender Besserwisserne live fra Bornholm. Kom og vær med som publikum ved denne special-udgave, hvor Folkemødet bliver taget under kærlig behandling og Besserwisserne udfordrer hinanden på, om de politiske analyser på Bornholm er klippefaste. 
Deltagere: Ask Rostrup (vært), Søs Marie Serup (kommentator), Noa Redington (kommentator), Hans Redder (politisk redaktør, TV 2), Lars Trier Mogensen (politisk kommentator), Bent Winther (politisk kommentator, Berlingske), Jarl Cordua (politisk kommentator), Marchen Neel Gjertsen (chefredaktør Jyllands Posten), Casper Dall (politisk redaktør, Avisen Danmark), Niels Thulesen Dahl (politisk analytiker, Jyllands Posten) 
 
20:15 EM-kvalifikationskamp – Danmark-Nordirland
Skal Danmark med til EM i Tyskland i 2024? Det bliver vi klogere på, når Danmark møder Nordirland i Parken. På Bornholm inviterer TV 2 til fodboldfest for alle på scenen ved havnen, hvor vi viser kampen på storskærm. Så kom forbi til nationalsang og forhåbentlig måljubel fredag aften.   

 
Lørdag 

10:00 ECHOs morgenlounge  
”Bliv ‘woket up’, når ungdomskanalen TV 2 Echo overtager scenen og giver ordet videre til Generation oprør. Du kan sammen med Sofie Linde være med til at besvare spørgsmålet om, hvorvidt sociale medier gavner den politiske debat. Og så kan du kan stille spørgsmål til og høre brandtale om en psykiatri i knæ. 
Deltagere: Sofie Linde (vært), Anna Juul (tv-vært og forfatter), Selma de Montgomery (klimaaktivist), Katrine K. Pedersen (forfatter), Christian Holst Vigilius (landsformand, Konservativ Ungdom), Sara Al-Khatib (oplægsholder)


11:00 TV 2 debatterer: Hvordan sikrer vi fremtidens fælles samtale?
DR, TV 2 og de store aviser har historisk set haft et godt tag i danskerne. Men det bliver sværere og sværere at nå et bredt publikum – og særligt unge vælger de traditionelle medier fra til fordel for sociale medier. Er de traditionelle medier forstenet og uden bud på at få fat i unge? Og hvem har ansvaret for den fælles samtale. Vi tager debatten.  
Deltagere: Marie Louise von Holstein (chefredaktør, TV 2 PLAY og ECHO), Mikkel Bjørn (medieordfører, DF), Luna Bacher (nyhedsredaktør, SEIN), Oliver Anton Nielsen (projektleder, Ungdomsbureauet)  
 
13:00 Presselogen
Velkommen til en særudgave af Presselogen, hvor chefredaktørerne møder politikerne og tager en debat om forholdet mellem medier og politikere: For bør medierne ud af Christiansborg, som tidligere skatteminister Karsten Lauritzen foreslår? Og har medierne et alt for stort fokus på spekulationer frem for substans, når statsminister Mette Frederiksens fremtid diskuteres.  
Deltagere: Anne Vig (vært), Marchen Neel Gjertsen (chefredaktør, Jyllands Posten), Pernille Holbøll (chefredaktør, BT), Lea Korsgaard (chefredaktør, Zetland), Brian Weichardt (politisk journalist, Ekstra Bladet), Karsten Lauritzen (tidligere skatteminister), Morten Messerschmidt (formand, DF) m. fl.
 
14:00 DATO - TV 2s nyhedspodcast live på Folkemødet  
TV2s nyhedspodcast Dato er flyttet til Bornholm, hvor du kan møde de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende historier. Vær med når Joachim Bindslev interviewer mangeårig korrespodent Rasmus Tantholdt, som har rejst i Ukraine og senest har modtaget Publicistprisen Deltagere: Joachim Bindslev (vært), Rasmus Tantholdt (korrespondent, TV 2)  
 
15:30 News & Co & partierne
NEWS & Co. er live på Folkemødet - denne gang med partierne. Mød blandt andre Pernille Vermund (NB), Sophie Løhde (V), Karsten Hønge (SF) og Mette Abildgaard (K), når de sammen med Søs Marie Serup, Noa Redington, Poul Madsen og resten af panelet debatterer dagens vigtige, fascinerende og debatskabende historier – styret af Charlotte Beder og Mads Frimann.  
Deltagere: Mads Frimann (vært), Charlotte Beder (vært), Noa Redington (kommentator), Tine Aurvig-Huggenberger (selvstændig konsulent), Pernille Vermund (formand, Nye Borgerlige), Sophie Løhde (Sundhedsminister, Venstre), Karsten Hønge (MF, SF), Mette Abildgaard (MF, Konservative)  
 
18:20 Tirsdagsanalysen - højdepunkter fra Folkemødet
 
Peter Mogensen, Michael Kristiansen og Anne Vig gør status, genoplever Folkemødets højdepunkter og leverer den kælderkolde analyse af årets Folkemøde. Oplev Tirsdagsanalysen live og vær med som publikum - og møder du frem med et godt spørgsmål, kan du vinde det eftertragtede Tirsdagsanalyse-krus. 
Deltagere: Anne Vig (vært), Michael Kristiansen (kommentator), Peter Mogensen (kommentator) 

Billede {0} af {1}