TV 2 og TV 2 NEWS sender live fra Lise Nørgaards bisættelse

Følg 'Danmark siger 'Farvel til Lise Nørgaard' på TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY / TV 2

Følg 'Danmark siger 'Farvel til Lise Nørgaard' på TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY / TV 2

11. januar 2023;
Af: Jacob Panum / TV 2 Kommunikation

Lise Nørgaards bisættelse kan følges direkte på TV 2 og TV 2 NEWS lørdag 14. januar, når journalisten, forfatteren og et af dansk kulturlivs største ikoner bliver bisat fra Sankt Pauls Kirke i København. Transmissionen begynder klokken 12.10.

Anne Vig og Dennis Ritter er værter og følger begivenheden sammen med kulturjournalist på Berlingske, Jakob Steen Olsen, i samsendingen på TV 2 og TV 2 NEWS, som foruden transmission inde fra selve i kirken også byder på reaktioner før og efter bisættelsen.

Alle er velkomne til at sige farvel til Lise Nørgaard, som de fleste formentlig vil forbinde med den populære tv-serie ’Matador’. Der er dog begrænset plads i kirken, som kan rumme 600 mennesker, og hvoraf en tredjedel vil være særligt inviteret.

Sognepræst ved Sankt Pauls Kirke Kathrine Lilleør var nær veninde med forfatteren og forestår bisættelsen. Kirken åbner for adgang klokken 12.30, og bisættelsen finder sted fra klokken 14.

Lise Nørgaard døde søndag 1. januar i en alder af 105 år. Hun blev født i Roskilde, hvor hun vil blive stedt til hvile på Sankt Ibs Kirkegård, hvor hendes forældre og søn også ligger begravet.

Billede {0} af {1}