Dybvad, Stokholm og Beier kæmper om, hvem der kan samle flest penge ind til Knæk Cancer

Lene Beier, Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad konkurrerer i 'Knæk og byt' om, hvem af de tre der kan samle flest penge ind til Knæk Cancer. (Foto: Nordisk Film/ TV 2)

Lene Beier, Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad konkurrerer i 'Knæk og byt' om, hvem af de tre der kan samle flest penge ind til Knæk Cancer. (Foto: Nordisk Film/ TV 2)

En fjer kunne blive til fem høns, men hvad kan en Knæk Cancer-blomsterpin mon udvikle sig til? Lene Beier, Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad konkurrerer i 'Knæk og byt' om, hvem af de tre der kan samle flest penge ind, når de bytter sig fra en blomsterpin til så dyre ting som muligt, der skal sælges på auktion til fordel for Knæk Cancer.

I H.C. Andersens eventyr bliver en fjer til fem høns, men vi kan allerede afsløre, at når Lene Beier, Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad i løbet af tre dage skal bytte sig fra en blomsterpin til ting og oplevelser, der kan samle penge ind til Knæk Cancer, så er det ikke fem høns, men alt fra Christian Eriksens spillertrøje til kunst, ladcykel og dyre ure de tre får krejlet sig til i den gode sags tjeneste.

Under tidspres konkurrerer de om, hvem af dem der kan bytte sig til ting, der virkelig kan omsættes til værdi, når de krejlede sager til sidst skal sælges på auktion til fordel for Knæk Cancer. Og mens de bytter, så ved de tre ikke noget som helst om, hvordan det går for de to andre. Så mens de står og er glade for et godt byt, så kommer tvivlen snigende: Er det mon godt nok til at slå de to andre?

Jysk charme og klare planer sikrer værdifulde varer på auktion

Hvordan de tre får krejlet og byttet sig gennem Danmark, kan man i uge 43 se på TV 2 og TV 2 PLAY i 'Knæk og byt'. Her kan man følge, hvordan Lene Beier på sin ligefremme og charmerende facon krejler sig gennem Fyn og får en blomsterpin byttet til brunsvigerkager og Christian Eriksens spillertrøje, der igen bliver til både slotsophold og i sidste ende et kæmpe drivhus fyldt med møbler og øl. Spørgsmålet er, om Lene Beiers veludviklede krejlergen og jyske charme er nok til at slå de to sjove gutter - Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad?

For i modsætning til sine konkurrenter har Tobias Dybvad en ret klar plan for, hvordan han kan stå tilbage som den, der samler flest penge ind til Knæk Cancer. Tobias har allerede fra start følere ude til nogle rigtig store slutbyt, men han er heller ikke bleg for at tage alternative metoder i brug, lange gris over disken og gå lige til folk og spørge, om de vil bytte.

Anderledes er det for Nikolaj Stokholm, der ikke ligefrem er en naturlig krejler og derfor starter ud med at bede om gode råd hos liebhaverejendomsmægler Lars Elbæk. Med gode råd i bagagen drager Nikolaj hele vejen til Herringløse, men kommer i tvivl om, hvad der egentlig er et godt byt, der kan omsættes til et endnu bedre byt. Han ender derfor ud med at forlade det sjællandske krejlermekka tomhændet. Til sit store held har Stokholm heldigvis et godt netværk og en masse følgere på Instagram, der forhåbentlig kan opveje hans tilbageholdenhed som krejler og hjælpe ham til at få skub i bytteriet.

'Knæk og byt' kan følges på TV 2 PLAY fra 24. oktober, hvor man i tre programmer kan følge i hælene på Lene Beier, Tobias Dybvad og Nikolaj Stokholm, når de krejler og bytter, mens man på TV 2 torsdag 27. oktober kan se et sammenklip af de tre programmer. Hvem der ender med at samle flest penge ind til Knæk Cancer, afsløres i 'Knæk Cancer Live', der sendes lørdag 29. oktober klokken 19.45 på TV 2 Og TV 2 PLAY.

 

 

Billede {0} af {1}