Casper og Frank er tilbage med ny sæson af 'Klovn'

Casper Christensen og Frank Hvam er tilbage med en ny sæson af ’Klovn’. Se med på TV 2 PLAY fra søndag 17. juli. (Foto: Jes Larsen/TV 2)

Casper Christensen og Frank Hvam er tilbage med en ny sæson af ’Klovn’. Se med på TV 2 PLAY fra søndag 17. juli. (Foto: Jes Larsen/TV 2)

Premiere på niende sæson på TV 2 PLAY søndag 17. juli

Den nye sæson består af otte afsnit og har fået overskriften 'Senfølger. Det betyder ikke, at det er en sæson fuld af corona, men refererer mere til, at Franks liv er en lang række af senfølger - konsekvenser af hans handlinger.

Måske bedste sæson nogensinde

- Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det, siger Casper Christensen og Frank Hvam og griner.

I den nye sæson møder vi som vanligt en lang række kendisser i gæsteroller, blandt andre Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Simon Kvamm, Sofie Linde og mange flere.

Magnus Millang er en af de mange kendisser, der er med i den nye sæson af ’Klovn’. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Magnus Millang er en af de mange kendisser, der er med i den nye sæson af ’Klovn’. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

'Klovn' - en stor TV 2 PLAY-succes

Sidste sommer havde sæson otte premiere på TV 2 PLAY, og tallene viser, at danskerne absolut ikke er færdige med Danmark bedste komedieserie.
Det gennemsnitlige seertal på TV 2 PLAY pr. afsnit var det næsthøjeste (på sæsonniveau) på streamingtjenesten - kun overgået af 'Badehotellet' sæson 9 i 2022.

Og selvom de to herrer, Casper og Frank, selv er kommet op i årene og kan mærke alderen trykke, kan de altså stadig lave komedieserier, som også de unge vil se. Over 25 procent af de abonnementer, der blev aktiveret af 'Klovn' 8 (inden for den første måned), tilhører aldersgruppen 21-30 år.

- Det har faktisk overrasket - og ikke mindst glædet os - at der er et stort, ungt publikum. Jeg tror, det er fordi, vi fortæller historier om at tabe ansigt, men samtidig siger: det skal nok gå det hele, siger Frank Hvam.

TV 2 executive producer Pernille Bech Christensen siger:

- 'Klovn' er nok det tætteste, vi kommer på en dansk udgave af den amerikanske komedieserie 'Venner'. Man kan altid se et afsnit mere af 'Klovn' og få endnu et grin, for serien har ikke nogen udløbsdato. Og man kan grine af det alene eller sammen med familien, for der er noget sjovt for alle aldre. Derfor er det også skønt at kunne tilbyde danskerne endnu en sæson på TV 2 PLAY.

Casper og Frank og tilbage i en ny sæson af ’Klovn’ fra 17. juli på TV 2 PLAY. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Casper og Frank og tilbage i en ny sæson af ’Klovn’ fra 17. juli på TV 2 PLAY. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Se de otte første sæsoner igen

'Klovn', som danskerne kunne se første gang i februar 2005 på TV 2 ZULU, er en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et af TV 2 og Danmarks stærkeste comedybrands. De første otte sæsoner af 'Klovn' kan ses på TV 2 PLAY, hvor også Casper og Franks egne ti yndlingsafsnit ligger.

Den nye sæson er skrevet af Neel Feldstedt, Casper Christensen og Frank Hvam, og Mikkel Nørgaard (episoderne 1, 2, 4, 5, 6, 8) og Casper Christensen (episoderne 3, 7) har instrueret. Nutmeg Productions ved producere Barbara Crone og Jesper Zartov har produceret, og Pernille Bech Christensen er TV 2 executive producer.

Seneste nyt

Foto 1
26. juli 2022

Historisk stort Tour de France på TV 2

Historisk stort Tour de France på TV 2
518P Ikon PLAY
22. juli 2022

Danmarks største digitale krænkelsessag bliver foldet ud i den nye dokumentarserie '518 piger'

Danmarks største digitale krænkelsessag bliver foldet ud i den nye dokumentarserie '518 piger'
Det Sidste Ord Povl Dissing (2)
21. juli 2022

Povl Dissing i 'Det sidste ord'

Povl Dissing i 'Det sidste ord'

Billede {0} af {1}