TV 2 NEWS udpeger ny redaktionschef

Foto: Mikkel Møller Jørgensen

Foto: Mikkel Møller Jørgensen

24. juni 2022;
Af: TV 2 Kommunikation

Kerrin Linde bliver ny redaktionschef på TV 2 NEWS med ansvar for udlandsdækningen på Danmarks tredje største tv-kanal.

- Verden skal være endnu større på TV 2 NEWS i en tid domineret af krig, kriser og store internationale historier. Jeg er stolt af at kunne byde Kerrin Linde velkommen i ledelsen af TV 2 NEWS, fordi hun er en af landets dygtigste udlandsredaktører. Med dyb journalistisk faglighed og stor erfaring kommer hun til at styrke udlandsdækningen på TV 2 NEWS og samarbejdet med TV 2s store udlandsredaktion, siger chefredaktør for TV 2 NEWS Anne Mette Svane.

Kerrin Linde er 51 år og kommer til TV 2 med næsten 30 års erfaring som journalist. Hun har blandt andet været korrespondent i Tyskland, nyhedsredaktør og udlandsredaktør på Ritzau og siden 2015 været udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad.

- Det er med stor stolthed, at jeg har takket ja til at blive redaktionschef på TV 2 NEWS, som jeg har fulgt tæt gennem årene både som seer og gæst i studiet. For jeg er først og fremmest nyhedsmenneske og glæder mig til sammen med de dygtige udlandsfolk i København, Odense og ude i verden at udvikle dækningen af det internationale stof. Vi skal fortsat være bedst til at forklare og formidle med troværdighed, fascination og identifikation, så danskerne vil tænde for TV 2 NEWS og TV 2 PLAY for at blive klogere på de vigtige nyhedsdagsordener, men også på de store linjer, der tegner sig globalt i disse tumultariske tider, siger Kerrin Linde og uddyber:

- Internationalt udsyn, redaktionel præcision og ledelse med humørfyldt holdånd har været ledetrådene for mig, uanset om jeg har arbejdet på en digital start-up, et nyhedsbureau eller et dagblad. Med mine evner til at bevare overblikket, tænke langsigtet og samarbejde på tværs glæder jeg mig til at bidrage til at gøre TV 2 News' internationale dækning endnu mere sprudlende og relevant’.

Kerrin Linde træder ind i ledelsen af TV 2 NEWS fra den 1. september 2022.

Billede {0} af {1}