Ny – og endnu mere lokal – kandidattest runder en million gennemførte test

TV 2s kandidattest er kendetegnet ved at være mere lokal end nogensinde. Flere end 130 journalister fra medier over hele landet har været med til at fastlægge lokale og regionale temaer, som vælgerne og kandidaterne bliver spurgt ind til.

TV 2s kandidattest er kendetegnet ved at være mere lokal end nogensinde. Flere end 130 journalister fra medier over hele landet har været med til at fastlægge lokale og regionale temaer, som vælgerne og kandidaterne bliver spurgt ind til.

Kandidattesten fra TV 2, som er skabt i samarbejde med TV 2 Regionerne og næsten alle de regionale dagblade i Danmark, bliver mødt med enorm interesse. ”Vi er i dén grad med til at klæde danskerne på til valg”, siger TV2.DKs chefredaktør.

Interessen er enorm, og det samme er tilfredsheden med TV 2s store – og endnu mere lokale – kandidattest forud for kommunal- og regionsvalget tirsdag 16. november. Allerede på de første 14 dage er  kandidattesten gennemført én million gange.

Dette valgs TV 2-kandidattest er den mest lokale test nogensinde i Danmark. Kandidattesten er raffineret gennem et stærkt samarbejde med lokale medier, nemlig TV 2 Regionerne og næsten alle Danmarks regionale dagblade og deres distriktsblade. I forbindelse med denne kandidattest har flere end 130 journalister på tværs af medier bidraget til at gøre testen så lokal og relevant som overhovedet muligt.

- I kraft af det store mediesamarbejde formår dette års kandidattest at komme enormt bredt ud til vælgerne. Vi oplever en kæmpestor interesse for og tilfredshed med testen, og vi er i dén grad med til at klæde danskerne på til den demokratiske samtale og til det valg, som har stor betydning for vores hverdag, siger chefredaktør Kristoffer Pinholt, TV2.DK.

Chefredaktør for TV2.DK, Kristoffer Pinholt. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Chefredaktør for TV2.DK, Kristoffer Pinholt. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Tag gerne testen flere gange
Kandidattesten tager under ti minutter at gennemføre, men selve testen kan ikke stå alene. TV 2 anbefaler, at brugerne af testen også læser kandidaternes uddybende forklaringer under deres svar.

- Der kommer hele tiden nye politikere til, som udfylder kandidattesten, og dermed bliver testen endnu mere nøjagtig for hver dag. De mange brugere kan med fordel gennemføre testen flere gange og blive klogere på deres lokale kandidater, siger Kristoffer Pinholt.

Læs mere om samarbejdet mellem TV 2, TV 2 Regionerne og de regionale medier her.

Du kan tage kandidattesten til kommunalvalget her.

Du kan tage kandidattesten til regionsvalget her.

Sådan har TV 2 bygget årets kandidattest.

----------

Man kan få syv dages gratis adgang til TV 2 PLAY i kommunalvalgperioden ved at tilmelde sig her

Her er de regionale aviser, som – sammen med TV 2 og TV 2 Regionerne – er med i samarbejdet om kandidattesten til valget til kommunalbestyrelser og regionsråd (de enkelte mediehuse har herudover en række lokalaviser og distriktsblade):

Jysk Fynske Medier
• Dagbladet Holstebro
• Dagbladet Ringkøbing-Skjern
• Dagbladet Struer
• Folkebladet Lemvig
• Fredericia Dagblad
• Helsingør Dagblad
• Horsens Folkeblad
• JydskeVestkysten
• Randers Amtsavis
• Vejle Amts Folkeblad
• Viborg Stifts Folkeblad
• Fyens Stiftstidende
• Fyns Amts Avis
• Århus Stiftstidende
• Avisen Danmark

Sjællandske Medier
• DAGBLADET Ringsted
• DAGBLADET Køge
• DAGBLADET Roskilde
• Frederiksborg Amts Avis
• Nordvestnyt Holbæk-Odsherred
• Nordvestnyt Kalundborg
• Sjællandske Sydsjælland (Næstved-Vordingborg)
• Sjællandske Vestsjælland (Slagelse)

Det Nordjyske Mediehus
• Nordjyske Stiftstidende

Lolland-Falsters Folketidende

Bornholms Tidende

Der Nordschleswiger

 

Seneste nyt

21. januar 2022

TV 2s hovedkanal i top med flest nomineringer til Tvprisen 2022

Link til TV 2s hovedkanal i top med flest nomineringer til Tvprisen 2022
21. januar 2022

Mary 50 år - vi fejrer Danmarks kronprinsesse

Link til Mary 50 år - vi fejrer Danmarks kronprinsesse
20. januar 2022

TV 2 NEWS går helt tæt på valget af ny formand for Dansk Folkeparti

Link til TV 2 NEWS går helt tæt på valget af ny formand for Dansk Folkeparti

Billede {0} af {1}