CHARLIE-successerie kommer med sæson 5

Molly Egelind som Anna Rosenfeld og Kasper Dalsgaard som Ole Vestergaard i den netop afsluttede fjerde sæson af ’Sygeplejeskolen’. (Fotos: Mike Kollöffel / TV 2)

Molly Egelind som Anna Rosenfeld og Kasper Dalsgaard som Ole Vestergaard i den netop afsluttede fjerde sæson af ’Sygeplejeskolen’. (Fotos: Mike Kollöffel / TV 2)

01. november 2021;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

’Sygeplejeskolen’ er en solid succes på TV 2 CHARLIE og på TV 2 PLAY. Fjerde sæson sluttede søndag aften, men der er flere spændende historier at fortælle om sygeplejeeleverne på Fredenslund Sygehus.

Søndag aften sluttede fjerde sæson af TV 2 CHARLIEs populære serie ’Sygeplejeskolen’, der samtidig er blandt efterårets mest sete programmer på TV 2 PLAY. Og allerede nu kan TV 2 glæde de mange seere og brugere med en god nyhed.

- Vi er meget glade for den netop afsluttede fjerde sæson. Serien har høj kvalitet og stor seertilslutning i den brede målgruppe og er samtidig et hit hos de unge. ’Sygeplejeskolen’ er blevet en dejlig efterårstradition, og derfor er det en stor glæde at kunne fortælle, at ’Sygeplejeskolen’ kommer igen i 2022 på TV 2 PLAY og TV 2 CHARLIE, siger TV 2s executive producer på serien, Mette Heiberg, og fortsætter:

- Jeg vil ikke røbe så meget om den nye sæson endnu, men vi skal blandt andet se, om Anna og Oles forhold klarer skærene, nu hvor Ole er blevet ansat i Annas fars firma, og om Nina og Bent bliver en rigtig 50’er-kernefamilie med far, mor og barn.

Fra venstre ses Anette Støvelbæk som Ruth Madsen, Jens Jørn Spottag som Bent Neergaard, Anna Stokholm som Lis Sommer og Adam Brix Schächter som bokser Knud Nielsen i søndagens sjette og sidste afsnit af ’Sygeplejeskolen IV’.

Fra venstre ses Anette Støvelbæk som Ruth Madsen, Jens Jørn Spottag som Bent Neergaard, Anna Stokholm som Lis Sommer og Adam Brix Schächter som bokser Knud Nielsen i søndagens sjette og sidste afsnit af ’Sygeplejeskolen IV’.

Største leverandør af dansk tv-fiktion til voksne
TV 2-kanalerne er Danmarks største leverandør af dansk tv-fiktion til voksne, og CHARLIE er blevet en kanal med nogle af Danmarks meget populære serier. Det står allerede nu klart, at begge kanalens mest sete serier, ’Sommerdahl’ og ’Sygeplejeskolen’, vender tilbage i 2022.

Seertallene til ’Sygeplejeskolen’s fjerde sæson kan ikke opgøres endeligt endnu, men indtil videre er afsnittene set af cirka 450.000 seere. Hertil kommer et stort antal seere på TV 2 PLAY – især til seriens snigpremierer.

Billede {0} af {1}