’Højlunds Forsamlingshus’ åbner døren til kommunalvalget

TV 2 NEWS-vært Gertrud Højlund fotograferet foran Engelsholm Højskole ved Vejle, hvorfra TV 2 og TV 2 NEWS sender 'Højlunds Forsamlingshus' søndag 14. november. (Foto: Casper Steinmetz / TV 2)

TV 2 NEWS-vært Gertrud Højlund fotograferet foran Engelsholm Højskole ved Vejle, hvorfra TV 2 og TV 2 NEWS sender 'Højlunds Forsamlingshus' søndag 14. november. (Foto: Casper Steinmetz / TV 2)

26. oktober 2021;
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2 inviterer seerne til at være med i den politiske debat blot to dage før kommunal- og regionsvalget. Læs mere her om at blive deltager i programmet.

I forbindelse med kommunalvalget byder TV 2-vært Gertrud Højlund igen indenfor i ’Højlunds Forsamlingshus’ – denne gang fra Engelsholm Højskole i Bredsten mellem Vejle og Billund. Det sker på TV 2s ’SuperSøndag’ 14. november - to dage før valget. Den politiske samtale har aldrig vigtigere, og TV 2-formatet ’Højlunds Forsamlingshus’ er som skabt til netop at mødes og tale sammen.

- Når man skal diskutere alt det, vi har en fælles interesse i og et fælles ansvar for, så er det bedste forum nu engang at mødes ansigt til ansigt. Det har de sociale mediers muligheder ikke ændret på. Tværtimod. Når vi sidder sammen i forsamlingshuset, bliver det nemmere at lytte til hinanden - uenigheder til trods, siger Gertrud Højlund, der er vært på programmet.

Det er naturligvis ingen tilfældighed med navnesammenfaldet. ’Højlunds Forsamlingshus’ var et af TV 2s stærkeste tv-formater fra 1988-1994 takket være Gertrud Højlunds far, den nu afdøde højskoleforstander Niels Højlund. Han gav den politiske samtale i de gamle forsamlingshuse i provinsen et liv i en moderne tv-alder, og det blev et af datidens helt store seerhit.

Ideen er helt enkel: Mennesker mødes, og meninger brydes. Det vil også ske i ’Højlunds Forsamlingshus’ denne gang.

- Kommunalpolitik handler om mange ting tæt på hverdagen: Hvor der skal sættes vindmøller op, hvor meget pleje de ældste borgere får stillet til rådighed og hvad ungerne skal spise henne i daginstitutionen. Derfor er det også vigtigt at vi hver især får muligheden for lige at teste vores egne holdninger af til de spørgsmål, inden vi giver mandatet videre til lokalpolitikerne, som skal træffe beslutninger om de her ting de kommende fire år,” siger Gertrud Højlund.

’Højlunds Forsamlingshus’ bliver et af højdepunkterne på TV 2s ’SuperSøndag’, hvor sendefladen på både TV 2 og TV 2 NEWS giver plads til en intensiv dækning af kommunalvalget. ’SuperSøndag’ er dagen, hvor tvivlerne og alle dem, der slet ikke interesserer sig for kommunalvalget, får en unik chance for at blive klar til at sætte kryds to dage senere.

Du kan blive publikum og deltage i debatten
’Højlunds Forsamlingshus' sendes fra den helt nybyggede Agerums-hal på Engelsholm Højskole ved Vejle. Her er højt til loftet i utroligt smukke omgivelser ved det gamle renæssanceslot.

Hvis du har lyst til at deltage i samtalen i Højlunds Forsamlingshus, så skal du booke din billet her.

----------

Redaktionen på ’Højlunds Forsamlingshus’ skal sikre, at et bredt udsnit af befolkningen deltager i programmet, og det betyder, at vi screener alle deltagere. Derfor kan en billet blive afvist af redaktionelle hensyn. Det kan også være, vi kontakter dig for at høre mere om dine specifikke interesser.

Billede {0} af {1}