Camilla Nørgaard rykker fra SPORT til NEWS

Camilla Nørgaard bliver fast nyhedsvært på TV 2 NEWS fra 1. oktober. (Foto: TV 2 DANMARK ©)

Camilla Nørgaard bliver fast nyhedsvært på TV 2 NEWS fra 1. oktober. (Foto: TV 2 DANMARK ©)

23. september 2021;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

TV 2s mangeårige sportsvært og -reporter har flere gange været afløser på NEWS, og nu tager hun springet til helt og aldeles at være NEWS-vært.

Siden Camilla Nørgaard 1. februar 2007 for første gang satte sine fødder på Kvægtorvet i Odense for at blive journalistpraktikant hos TV 2 SPORT, har der stået TV 2 på hendes ansættelseskontrakter.

Det fortsætter der med at gøre, når Camilla Nørgaard fra 1. oktober bliver fast nyhedsvært på TV 2 NEWS og dermed forlader TV 2s sportsredaktion efter 14½ år.

Og faktisk er Camilla Nørgaard allerede i fuld gang på TV 2 NEWS. Det skyldes en lille rokade i august og september mellem værter på TV 2 Nyhederne, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT, som bragte hende til NEWS, hvor hun flere gange tidligere har været afløser.

- Camilla er en stensikker vært, som med stor ro og autoritet kan formidle både det hurtige og det dybe. Hun er ganske enkelt en fremragende nyhedsvært, og hun kommer til at passe perfekt ind på det stærke hold af NEWS-værter, siger chefredaktør Ask Rostrup, TV 2 NEWS.

”Jeg er vild med tempoet og energien på NEWS”
Hos TV 2 SPORT har Camilla Nørgaard gennem årene været reporter og vært under OL, Wimbledon, EM-fodbold og Danish Fight Night – og selvfølgelig været vært på Sportsnyhederne morgen, formiddag og aften. Hun har også fulgt Caroline Wozniacki verden rundt under både Grand Slam-turneringer og sæsonfinaler, ligesom hun dækkede Frederik Løchtes Wimbledon-triumf i 2012 tæt.

- Jeg har haft nogle fantastiske år på TV 2 SPORT med nogle fantastiske mennesker, som jeg kommer til at savne. Men nogle gange skal man træffe store og svære beslutninger, og det her er én af dem. Efter mere end 14 år på sporten har jeg lyst til at prøve andre udfordringer, og der er ikke noget andet sted end TV 2 NEWS, jeg hellere vil gøre det, siger Camilla Nørgaard og fortsætter:

- Jeg er allerede tyvstartet i mit nye job, og jeg er vild med det. Mine NEWS-kolleger har taget så godt imod mig og har en stor andel i, at jeg nemt og naturligt har kunnet sætte mig i nyhedsstolen. Jeg er vild med tempoet og energien på NEWS, som bliver fastholdt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er et stort ansvar selv at skulle bidrage til det, og jeg er meget taknemmelig for at blive vist den tillid. Nu glæder jeg mig til at blive endnu mere fortrolig med rollen som nyhedsvært.

Billede {0} af {1}