Nyt NEWS-magasin følger rigsretssagen mod Inger Støjberg

Forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg fotograferet i forbindelse med et forberedende møde på Christiansborg i juni 2021 om rigsretssag. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / TV 2)

Forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg fotograferet i forbindelse med et forberedende møde på Christiansborg i juni 2021 om rigsretssag. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / TV 2)

TV 2 NEWS sender ’Rigsretten er sat’ på alle 36 retsdage hen over de kommende måneder.

Torsdag 2. september begynder rigsretssagen mod Inger Støjberg, og dermed går TV 2s dækning af den blot anden rigsretssag på 100 år også op i højeste gear. På TV 2 NEWS betyder det, at et helt nyt magasin ser dagens lys.

På de 36 retsdage, rigsretten har sat af til sagen gennem de kommende tre måneder, vil man hver aften klokken 22.30 få overblik, indsigt og perspektiv i magasinet ’Rigsretten er sat’. Værterne Katrine Hertz Mortensen og Christian Høgh Andersen vil opdatere seerne på sagens forløb og vil med relevante gæster runde alle hjørner, efterhånden som sagen folder sig ud.

- Rigsretssagen mod Inger Støjberg skriver sig ind i de politiske og juridiske historiebøger. Derfor vil vi følge sagen uhyre tæt - dag for dag i nyhedsfladen og om aftenen i 'Rigsretten er sat'. Det er ganske enkelt kernestof for TV 2 NEWS, siger chefredaktør Ask Rostrup, TV 2 NEWS.

NEWS-programmet 'Rigsretten er sat' har premiere torsdag 2. september klokken 22.30 - umiddelbart efter '22NEWS'. (Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / TV 2)

NEWS-programmet 'Rigsretten er sat' har premiere torsdag 2. september klokken 22.30 - umiddelbart efter '22NEWS'. (Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / TV 2)

Rigsretssagen mod Inger Støjberg ventes behandlet over 36 retsdage, der er fordelt i kalenderen frem mod slutningen af november.

- Vi vil have faste reportere og livehold ved retten for sikre kontinuitet i den løbende nyhedsdækning, og om aftenen vil vi sætte retsmøderne og sagen som sådan i såvel historisk som aktuelt perspektiv, siger den programansvarlige redaktionschef, Søren Kragelund.

Billede {0} af {1}