Italiensk topfodbold fortsætter hos TV 2

19. august 2021;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

Også i de kommende tre sæsoner kan du følge en af Europas stærkeste ligaer på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT X.

TV 2 har købt rettighederne til topfodbold i den italienske Serie A for de kommende tre sæsoner – altså frem til sommeren 2024. Seerne og brugerne vil primært kunne følge kampene på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT X.

Her kan seerne opleve danske profiler som Simon Kjær, Joakim Mæhle, Mikkel Damsgaard, Jens Stryger Larsen og Andreas Skov Olsen samt internationale stjerner som Cristiano Ronaldo, Matthijs de Ligt, Zlatan Ibrahimović, Lorenzo Insigne og Paulo Dybala – for blot at nævne nogle få stykker.

”En spændende udvikling er i gang omkring den bedste italienske liga”
En kamp mellem eksempelvis Atalanta og Sampdoria er nu – efter Danmarks forrygende EM-slutrunde i fodbold – blevet et interessant ”danskeropgør” mellem Joakim Mæhle og Mikkel Damsgaard.

- Det glæder mig utroligt, at vi kan fortsætte med at vise Serie A på vores kanaler og platforme. Der er i min optik en rigtigt spændende udvikling i gang omkring den bedste italienske liga – ikke mindst set med danske øjne med de mange danske profiler i Serie A, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

- EM-slutrunden i sommer viste samtidig italiensk fodbold fra sin mest attraktive side, og det gør absolut heller ikke rettigheden mindre interessant.

Den italienske Serie A begynder i den kommende weekend og mandag og byder på kampe som Inter-Genoa, Udinese-Juventus, Torino-Atalanta og Sampdoria-Milan.

Danmarks landsholdsanfører Simon Kjær (tv.) er en af de danske topspillere i Serie A, hvor han spiller for AC Milan. (Foto: Zuma / Ritzau Scanpix / TV 2)

Danmarks landsholdsanfører Simon Kjær (tv.) er en af de danske topspillere i Serie A, hvor han spiller for AC Milan. (Foto: Zuma / Ritzau Scanpix / TV 2)

Billede {0} af {1}