Flemming Rasmussen stopper på TV 2

Flemming Rasmussen har været ansat på TV 2 siden maj 2000, blandt andet som salgsdirektør, kommerciel direktør og siden september 2019 som viceadministrerende direktør. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Flemming Rasmussen har været ansat på TV 2 siden maj 2000, blandt andet som salgsdirektør, kommerciel direktør og siden september 2019 som viceadministrerende direktør. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

11. august 2021;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

Uenighed i TV 2s direktion fører til, at viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen fratræder.

Som følge af uenighed i TV 2s direktion om, hvad stillingen som viceadministrerende direktør rummer af ansvar og medansvar, har bestyrelsesformand Jimmy Maymann set sig nødsaget til at afskedige viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen.

- Vi er endt i en situation, hvor den gensidige tillid ikke længere er til stede, og det betyder, at Flemming Rasmussen desværre må fratræde sin stilling, siger TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann, og fortsætter:

- Flemming Rasmussen har været den kommercielle ankermand og drivkraft på TV 2 siden 2000, og salgsresultaterne taler deres tydelige sprog, i særdeleshed de seneste år, hvor udviklingen i toplinjen og den digitale transformation er accelereret yderligere. Flemming Rasmussen efterlader TV 2 i topform, og jeg siger stor tak for indsatsen.

TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann. (Foto: Jens Wognsen / TV 2)

TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann. (Foto: Jens Wognsen / TV 2)

”Stolt af at have været en del af TV 2s rejse i over 20 år”

Flemming Rasmussen har været ansat på TV 2 siden maj 2000, blandt andet som salgsdirektør, kommerciel direktør og siden september 2019 som viceadministrerende direktør.

- Jeg har i min tid på TV 2 været en del af mange succeser og naturligvis også nogle kriser, men jeg har fremfor alt altid været stolt af TV 2 og sat utroligt stor pris på mit job, mit ansvar og mine kolleger, siger Flemming Rasmussen og fortsætter:

- Jeg er både taknemmelig over og stolt af at have været en del af TV 2s rejse i over 20 år, og jeg efterlader et TV 2, som kommercielt står stærkere end nogensinde. Jeg er fuldstændig tryg ved, at den kommercielle forretning fortsat vil udvikle sig positivt på TV 2, men jeg kommer naturligvis til at savne mine kolleger.

TV 2 har et godt fundament

TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, siger:

- Flemming Rasmussen har ydet en stor indsats for TV 2, som har et godt fundament at bygge videre på i en tid, hvor vi oplever intens konkurrence fra internationale techgiganter og streamingtjenester. Jeg ønsker Flemming Rasmussen held og lykke i hans videre karriere.

Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2 Betalings-TV, konstitueres pr. 11. august 2021 i stillingen som kommerciel direktør.

Billede {0} af {1}