Nu åbner TV 2 PLAY døren for Paramount+

TV 2 PLAYs abonnenter kan se frem til masser af store amerikanske serier og film, når Paramount+ 1. juli flytter ind på TV 2 PLAY. Det store udbud fra Paramount+ kan i første omgang ses af alle TV 2 PLAYs direkte kunder kvit og frit i juli måned.

Fra 1. juli kan TV 2 PLAYs kunder forlænge sommeraftenerne med lækkerier som fx serierne ’Yellowstone’, ’Billions’ og ’Dexter’, og stærke spillefilm fra Paramount. Og der er også god underholdning til børnene med fx ’Paw Patrol’, der bedst kan betegnes som ”Champions League” for børn.

TV 2s strategiske partnerskab med Paramount+ betyder nemlig, at TV 2 PLAYs mange brugere nu får mulighed for at se endnu flere internationale film, serier, reality, børneindhold, comedy og dokumentarer. Indholdet fra Paramount+ kan i første omgang ses af alle TV 2 PLAYs direkte kunder kvit og frit i juli måned, hvorefter indholdet kan tilkøbes som et tilvalgsprodukt til en fordelagtig pris på 40 kr. ekstra pr. måned.

Over 5000 episoder og film

Køber man tilvalgsproduktet med Paramount+ på TV 2 PLAY, får man adgang til et væld af underholdning og ikoniske programmer for folk i alle aldre i form af over 5000 episoder og film. Paramount+ byder på unikke programmer fra SHOWTIME®, Nickelodeon, Comedy Central, MTV, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner, unikke dramaserier og film og en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for flere genrer.

Hvis man ønsker at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY, betaler man 40 kr. ekstra pr. måned i tillæg til det normale TV 2 PLAY-abonnement. Kunder, der køber tillægsproduktet, betaler først fra 1. august 2021 på grund af gratisperioden i juli.

For at kunne tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY skal man være betalende PLAY-kunde (dog ikke ’Basis med reklamer’ eller enkelte live-kanaler) og ikke være i gang med et gratis prøveabonnement. Hvis man er midt i en prøveperiode på ’Basis uden reklamer’, kan man tilkøbe Paramount+ ved at frasige prøveperioden. Kunder, der har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY.

Paramount+ kan tilkøbes på play.tv2.dk, og hvis man klikker på Paramount+-indholdet på TV 2 PLAY efter gratisperioden i juli, bliver man automatisk mødt med muligheden for at købe Paramount+.

 

Flere partnerskaber på TV 2 PLAY

Ud over partnerskabet med Paramount+ har TV 2 indgået et partnerskab med Nordisk Film, der giver TV 2 PLAYs kunder adgang til dansk kvalitetsindhold fra børneuniverset Oiii, ligesom TV 2 også har indgået et partnerskab med hayu, der giver adgang til en række af verdens største realityserier. Sidst, men ikke mindst har TV 2 føjet en række nye sportsrettigheder og en sportspakke inklusive TV 2 SPORT X til udvalget på TV 2 PLAY.

TV 2s streamingtjeneste rundede 800.000 abonnementer i andet kvartal 2021, hvilket svarer til, at godt 1,6 million danskere nu har adgang til TV 2 PLAY.

 

Læs mere om Paramount+ på TV 2 PLAY her

 

Læs også:
Paramount+ rykker ind på TV 2 PLAY

Seneste nyt

15. september 2021

Historisk: Fire danske fodboldhold i europæisk gruppespil – her er TV 2s hold, der skal guide dig gennem masser af fodboldoplevelser

Link til Historisk: Fire danske fodboldhold i europæisk gruppespil – her er TV 2s hold, der skal guide dig gennem masser af fodboldoplevelser
15. september 2021

TV 2 skruer yderligere op for dækningen af det tyske valg

Link til TV 2 skruer yderligere op for dækningen af det tyske valg
09. september 2021

Kronprinsen samler danskerne til Royal Run – TV 2 bringer løbet og fællesskabet ud til alle

Link til Kronprinsen samler danskerne til Royal Run – TV 2 bringer løbet og fællesskabet ud til alle

Billede {0} af {1}