Ny TV 2 PLAY- og ZULU-serie har
22-årig kvindelig komiker i front

Eva Jin har for første gang en hovedrolle i en tv-serie, når TV 2 PLAY og TV 2 ZULU viser komedieserien ’Klemt. (Fotos: Christian Torp / TV 2)

Eva Jin har for første gang en hovedrolle i en tv-serie, når TV 2 PLAY og TV 2 ZULU viser komedieserien ’Klemt. (Fotos: Christian Torp / TV 2)

TV 2s stærke position på dansk fiktion understreges, når TV 2 PLAY og TV 2 ZULU midt i juli har endnu en seriepremiere og viser den farverige komedieserie ’Klemt’ med Eva Jin i hovedrollen.

TV 2 fortsætter med at tilbyde mere ny, dansk fiktion på sine platforme. Midt i sommerferien har TV 2 PLAY og TV 2 ZULU nemlig premiere på komedieserien ’Klemt’ med komiker Eva Jin i hovedrollen.

22-årige Eva Jin har optrådt med standup siden 2018, og karrieren tog for alvor fart efter hendes optræden ved ’ZULU Comedy Galla’ i 2020. Med sin fantastiske, skæve timing og helt egen stil lagde hun salen ned og kom på alles læber.

Siden har hun blandt andet medvirket i Radio24syvs satireserie ’Livets vand’, været en del af satirepodcasten ’R8DIO’ og senest medvirket i DR2-komedieserien ’Guru’.

- Ligesom hele Danmark forelskede vi os i Eva Jin efter hendes vilde optræden ved ’ZULU Comedy Galla’ sidste år, så det var jo helt oplagt at afprøve noget mere sammen med Eva. Hun er en ung, upcoming komiker og et naturtalent. Hun ejer det querky og det akavede, og så har hun en sindssygt god timing. Eva har en unik stil, som hun også kan oversætte til skuespil i vores nye komedieserie ’Klemt’, siger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder og fortsætter:

- På ZULU er vi stolte af at være med til at opdyrke nye talenter. Det er ret vildt at gå fra at være ”æsel” ved ’ZULU Comedy Galla’ 2020 til at have sin egen komedieserie under et år efter. Det er vist aldrig sket før. ZULU er en legeplads, hvor nye komikere og skuespillere kan dyrke og videreudvikle deres talent, ideer og projekter.

Sofie Jo Kaufmanas som Pernille, Ida Marie Nielsen som Molly, Eva Jin som Stina, Mathilde Passer som Trine og Magnus Haugaard som Bjørn i ’Klemt’ fra 2021.

Sofie Jo Kaufmanas som Pernille, Ida Marie Nielsen som Molly, Eva Jin som Stina, Mathilde Passer som Trine og Magnus Haugaard som Bjørn i ’Klemt’ fra 2021.

Drømmer om at få sit eget tv-show

I ’Klemt’ spiller Eva Jin hovedrollen som Stina, der arbejder som tv-vært på det populære børneprogram ’7-9-13’. Stinas interesse for og viden om børn er dog mildest talt minimal. Hun drømmer i stedet om at få sit eget tv-show, hvor hun selv kan sætte dagsordenen og invitere de gæster, hun har lyst til.

I sin stræben efter at realisere sin drøm gør Stina alt, hvad hun bliver bedt om. På jobbet jagter hun sin instruktør Bjørns (Magnus Haugaard) anerkendelse, men det er svært at blive taget alvorligt, når stylist og makeupartist Pernille (Sofie Jo Kaufmanas) iklæder hende fjollede kostumer, og Stina konstant føler sig til grin.

Det samme gælder privat, når hendes rodløse og bedste veninde Molly (Ida Marie Nielsen) og deres lidt ældre og meget ordentlige roommate Trine (Mathilde Passer) trækker Stina i hver deres retning. Det ender derfor ofte med, at Stina kommer i klemme i den ene akavede situation efter den anden.

Det gælder selvfølgelig også, når hun tilfældigvis møder diverse kendisser som tv-værten Lene Beier, rapperen Branco og skuespillerne Robert Hansen, Jonathan Harboe, Anne Sofie Espersen og Elias Munk. Måske de kan give hendes karriere et skub i den rigtige retning?

Voksenlivets dilemmaer presser sig på, og Stina er først ved at lære at mærke efter, hvad der er rigtigt for hende. Måske lykkes det for hende at blive vært for sit eget tv-show? Måske bliver hun atter engang klemt?

Komedieserien ’Klemt’ er på i alt seks afsnit, der på humoristisk vis skildrer alternativ børneopdragelse, falsk graviditet, kriminelle vennetjenester og meget mere.

’Klemt’ produceres af Doceye med Christian Volfing som producent. For instruktionen står Lars Hundebøll, der også er manuskriptforfatter sammen med Christian Volfing. TV 2s executive producer på ’Klemt’ er Nanna Nyboe Tabor.

’Klemt’ har premiere søndag 18. juli på TV 2 PLAY og mandag 19. juli på TV 2 ZULU.

Fra ’Klemt’: Carl Louis Jessen som Theo og tv-vært Lene Beier som … Lene Beier.

Fra ’Klemt’: Carl Louis Jessen som Theo og tv-vært Lene Beier som … Lene Beier.

Billede {0} af {1}