Et paradis for streakers: Wimbledon-tennis live på 15 TV 2 PLAY-kanaler

Mark Roberts – verdens måske mest kendte streaker, der har streaket over 500 events i hele verden – medvirker i TV 2s kampagnefilm for Wimbledon-dækningen på TV 2 PLAY. (Foto: TV 2)

Mark Roberts – verdens måske mest kendte streaker, der har streaket over 500 events i hele verden – medvirker i TV 2s kampagnefilm for Wimbledon-dækningen på TV 2 PLAY. (Foto: TV 2)

En flok streakers skal få danskerne til at se endnu mere direkte tennis fra Wimbledon. TV 2-kampagnen fortæller samtidig om oprustningen af TV 2 PLAY, der fra 28. juni kan sende op til 15 samtidige live-begivenheder.

Wimbledon er en ikonisk sommerevent, hvor der er skrevet masser af tennishistorie, og hvor legender er født. Og som noget helt nyt sender TV 2 PLAY live fra op til 15 baner samtidig. Men hvordan gør man danskerne opmærksomme på den store oprustning af streamingtjenesten og får dem til at se mere Wimbledon i en tætpakket sportssommer?

Løsningen er en humoristisk fortælling fra det britiske streaker-miljø, hvor begejstringen er enorm for at få op til 15 ekstra ”scener” at optræde nøgen på. ”That’s a streaker’s paradise”, som Mark Roberts – verdens måske mest kendte streaker, der har streaket over 500 events i hele verden – forklarer og fortsætter:

”All streakers want to streak Wimbledon – probably the finest tournament to streak in the world”.

Se den humoristiske kampagnefilm her.

Wimbledon begynder mandag 28. juni og får den største dækning nogensinde på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. (Foto: Glyn Kirk / Ritzau Scanpix / TV 2)

Wimbledon begynder mandag 28. juni og får den største dækning nogensinde på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. (Foto: Glyn Kirk / Ritzau Scanpix / TV 2)

Den forbudte idé
Den nye kampagnefilm er optaget i London med instruktør Tore Frandsen og New Land ved roret. I filmen møder du – foruden den rigtige Mark Roberts – hans (skuespiller-)venner i den fiktive ’London Streakers Club 2021’, der glæder sig over nyheden fra TV 2 PLAY. Det har hidtil været hårdt, når nogle af kammeraterne blev efterladt tilbage og ikke kunne komme nøgne på tv.

Det problem løser TV 2 PLAY heldigvis i år ved at gøre Wimbledon til ”a streaker’s paradise”.

- Strategien har været anderledes, da det egentlig ikke er Wimbledon, men i højere grad vores opgraderede dækning af Wimbledon, der er omdrejningspunktet. Streamingen af 15 baner ad gangen er et tilbud ud over det forventelige. Det syntes vi også, kampagnen skulle være. Streakers er normalt ugleset i sport – og med god grund. Men for en gangs skyld forekom de at være helt rigtige for budskabet. Og da vi castede Mark Roberts, en af verdens mest fremtrædende streakere, vidste vi, at det ville blive både autentisk og underholdende, siger Chaga Signe Bruun, Creative Director i TV 2 Marketing.

Fra TV 2 SPORTs og TV 2 Marketings kampagnefilm for Wimbledon på 15 kanaler på TV 2 PLAY - "a streaker's paradise". (Foto: TV 2)

Fra TV 2 SPORTs og TV 2 Marketings kampagnefilm for Wimbledon på 15 kanaler på TV 2 PLAY - "a streaker's paradise". (Foto: TV 2)

Massive investeringer i TV 2 PLAY
Kommunikations- og marketingdirektør Jacob Weinreich glæder sig over, at streaker-filmen (også) tydeligt får fortalt om TV 2 PLAYs nøglerolle for TV 2.

- TV 2 PLAY er omdrejningspunktet for vores koncernstrategi, og udvidelsen med op til 15 ekstra live-kanaler på streamingtjenesten er endnu et klart signal om, at vi investerer i PLAY og tror på tjenesten. TV 2 PLAY har nu – undskyld udtrykket – endnu flere baner at spille på, og det får vi fortalt med et twist, siger Jacob Weinreich.

De færreste PLAY-brugere får set Wimbledon-kampe på alle de 15 ekstra kanaler, men de mange kanaler er etableret som en del af fremtidssikringen af TV 2 PLAY. I fremtiden kan nogle af kanalerne også anvendes til eksempelvis nyheds- og aktualitetsdækning, til de mange samtidige Europa League- og Conference League-fodboldkampe, som TV 2 har rettigheder til fra eftersommeren 2021, til de hundredvis af internationale fodboldlandskampe, som TV 2 har rettigheder til fra sommeren 2022, til WTA- og ATP-tennis samt – på sigt – til visning af mere dansk live-håndbold.

Wimbledon vises på TV 2 PLAY fra 28. juni, hvor der også vises kampe på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, og hvor TV 2s hovedkanal også dækker Wimbledon i magasinprogrammer og sportsnyhedsudsendelser.

Billede {0} af {1}