Ny chef for udviklingen af TV 2 PLAY

Andy Burnett skal stå i spidsen for eksekveringen af udviklingsplanerne for TV 2 PLAY, TV2.dk og TV 2s apps. (Fotos: TV 2)

Andy Burnett skal stå i spidsen for eksekveringen af udviklingsplanerne for TV 2 PLAY, TV2.dk og TV 2s apps. (Fotos: TV 2)

Andy Burnett tiltræder 2. august 2021 som udviklingschef på TV 2, hvor han får ansvaret for udviklingen af TV 2 PLAY, TV2.dk og TV 2s apps.

Arbejdet med udviklingen af TV 2s digitale produkter og platforme er et centralt element i TV 2s nye, ambitiøse Strategi 2025, ’TV 2 PLAY til alle’, hvor målet er, at TV 2 skal fastholde positionen som den største udbyder af dansk indhold og public service via markant vækst på TV 2 PLAY og en digital fokusering af TV 2s forretning.

Andy Burnett er manden, der skal stå i spidsen for eksekveringen af udviklingsplanerne, og han bringer bl.a. 13 års solid erfaring fra ITV PLC i London, hvor han har været Director of Technology & Operations med ansvar for udviklingen og driften af ITV’s on-demand-tjeneste ITV Hub med mere end 30 mio. brugere. Senest har Andy Burnett indgået i direktionen hos YOUVIEW TV LTD som Chief Technology Officer.

Udviklingsdirektør Rahul Yadav.

Udviklingsdirektør Rahul Yadav.

Hos TV 2 bliver Andy Burnett chef for Product & Platform Development under digital udviklingsdirektør Rahul Yadav, og her får han ansvaret for den videre udvikling af TV 2 PLAY, TV2.dk og TV 2s apps.

- Succeskriteriet for Strategi 2025 er, at vi hos TV 2 formår at løfte vores digitale produkter og brugeroplevelse til det næste niveau. Det kræver - udover en indgående strategisk forståelse for udviklingen af digitale produkter i mediebranchen - også en høj grad af erfaring med visionært at imødekomme kundebehov og -forventninger. De kompetencer besidder Andy Burnett, og det er derfor med stor glæde, at jeg byder ham velkommen på holdet. Jeg er ikke i tvivl om, at Andy med sin store erfaring fra den britiske mediebranche og ikke mindst sin imødekommende personlighed, er den rette til jobbet og et perfekt match til TV 2, siger Rahul Yadav.

En brite med et særligt kendskab til TV 2

Andy Burnett er brite, men dansk gift - derfor har TV 2 længe været en del af Andys Burnetts mediebillede, og han er derfor allerede godt bekendt med TV 2-familien.

- Jeg er begejstret over at blive en del af TV 2, som jeg ser som drivkraften i den danske mediebranche. Jeg er dansk gift, og derfor har jeg i mere end et årti nysgerrigt fulgt med i TV 2s programmer og nyhedsudsendelser, og det står klart for mig, at TV 2 i disse år gennemgår en spændende udvikling i en tid, hvor seervaner og brugsmønstre ændrer sig, siger Andy Burnett og fortsætter:

- TV 2s ambitiøse målsætninger i Strategi 2025 udstikker retningen for den forestående digitale rejse, og jeg fornemmer allerede, at det bliver i fællesskab med et talentfuldt hold af dygtige medarbejdere i Product & Platform Development og resten af TV 2. Jeg ser frem til at arbejde med at gøre TV 2 PLAY til allemandseje i Danmark – præcis som TV 2 har været det siden sin grundlæggelse.

Billede {0} af {1}