Et af verdens største kærlighedsprogrammer er for første gang i Danmark

Casper Berthelsen er den danske bachelor – her i selskab med Petra Nagel, der er vært på ’Bachelor’, som sendes på TV 2 PLAY fra tirsdag 25. maj. (Fotos: Lotta Lemche / TV 2)

Casper Berthelsen er den danske bachelor – her i selskab med Petra Nagel, der er vært på ’Bachelor’, som sendes på TV 2 PLAY fra tirsdag 25. maj. (Fotos: Lotta Lemche / TV 2)

19-05-2021
Af: TV 2 Kommunikation

Kærlighedsprogrammet ’Bachelor’ kan ses på TV 2 PLAY fra tirsdag 25. maj. ”Vi har kæmpe ambitioner for TV 2 PLAY, og vi tror på, at kærligheden er størst af alt. Derfor passer det os perfekt at være de første i Danmark til at præsentere et af verdens største kærlighedsformater”, siger TV 2 PLAYs indholdschef.

Det har gået sin sejrsgang i hele verden og er en international realitysucces. Nu kommer et af verdens største kærlighedsprogrammer for første gang på dansk, når TV 2 PLAY har premiere på ’Bachelor’ tirsdag 25. maj.

Formatet har sin oprindelse i USA under navnet ’The Bachelor’ og blev modtaget med kyshånd af de kærlighedshungrende amerikanske seere for første gang i 2002. Siden har 35 lande verden over, blandt andre Australien, England, Ukraine og Frankrig, stået for 175 sæsoner og mere end 2.200 timers 'Bachelor'-programmer.

Det er første gang, ’Bachelor’ sendes med danske deltagere. At realityformatet premierer på TV 2 PLAY, er der en særlig grund til:

- Vi har kæmpe ambitioner for TV 2 PLAY, og vi tror på, at kærligheden er størst af alt. Derfor passer det os perfekt at være de første i Danmark til at præsentere et af verdens største kærlighedsformater. TV 2 PLAY er i fornem fremgang, og derfor er det helt centralt, at vi bliver ved med at sikre, at TV 2 PLAY har nyt indhold til alle danskere året rundt. Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk, siger Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

Fra et af de smugkig på ’Bachelor’, som lige nu kan ses på TV 2 PLAY.

Fra et af de smugkig på ’Bachelor’, som lige nu kan ses på TV 2 PLAY.

Drømmer om den store kærlighed

I ’Bachelor’ tager 18 danske kvinder, der alle drømmer om at møde den store kærlighed, afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse til det smukke og romantiske græske øhav, hvor singlen Casper står klar til at tage imod dem sammen med Petra Nagel, der er vært på programmet.

I 24 programmer skal de 18 kvinder lære Casper bedre at kende, når de tager på eventyrlige dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem.

Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Hver uge er der "roseceremoni", hvor Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper. For tror de stadig på, at Casper er den eneste ene for dem? Under hele forløbet bor kvinderne under samme tag i smukke omgivelser, hvor de lærer hinanden at kende - på godt og ondt.

- ‘Bachelor’ kan blive en kæmpe livsændring for de medvirkende, der håber og tror på at finde deres livs kærlighed. Kærlighed er universelt og noget, som de fleste kan relatere til og ønsker i deres liv - kærligheden kan være euforisk dejligt og virkelig hårdt på samme tid. I ’Bachelor’ kommer seerne helt tæt på forskellige menneskers søgen efter kærligheden og tæt på den følelsesmæssige udvikling, de gennemgår. Seerne kan derfor spejle sig og genkende sig selv i de mange tanker og følelser, som de medvirkende står med undervejs. Seerne er med, når forelskelser opstår, når dramatiske vendepunkter skaber splid og alt det indimellem, som vi mennesker konfronteres med, når vi er sårbare, lader os forføre og skal tage svære valg, siger Sune Roland.

32-årige Casper Berthelsen er den danske bachelor, som de 18 kvinder møder i Grækenland.

32-årige Casper Berthelsen er den danske bachelor, som de 18 kvinder møder i Grækenland.

Casper Berthelsen er den danske bachelor

Casper Berthelsen er den eftertragtede danske bachelor, som de 18 kvinder møder i smukke omgivelser i Grækenland. Casper er 32 år og har været single i cirka fem år. Tiden er gået med at dyrke karrieren - han er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet og arbejder i dag som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Derudover har han masteruddannelsen Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet og er desuden uddannet som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder.

Læs mere om Casper her.

18 kvinder skal kæmpe om årets 'Bachelor' - mød dem her.

Se traileren for 'Bachelor' her

Se ’Bachelor’ på TV 2 PLAY her.

Billede {0} af {1}