’Go’ aften LIVE’: Stærke værter og stigende seertilslutning

Disse fire 'Go' aften LIVE'-værter - Lasse Sjørslev, Janni Pedersen, Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud - har jævnligt selskab af Christian Degn, Lene Beier og Simi Jan. Sidstnævnte er vikar for Petra Nagel, der vender tilbage til programmet efter barsel. (Foto: Les Kaner / TV 2)

Disse fire 'Go' aften LIVE'-værter - Lasse Sjørslev, Janni Pedersen, Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud - har jævnligt selskab af Christian Degn, Lene Beier og Simi Jan. Sidstnævnte er vikar for Petra Nagel, der vender tilbage til programmet efter barsel. (Foto: Les Kaner / TV 2)

TV 2s magasinprogram i den tidlige aftenflade er kommet flyvende ind i 2021, hvor programmet har succes med den skærpede journalistiske profil.

TV 2s daglige magasinprogrammer i aftenfladen ’Go’ aften LIVE’ er kommet stærkt ind i 2021, hvor programmerne i 1. kvartal i år har øget antallet af seere med 17 procent i forhold til samme periode sidste år.

Det sker i en periode, hvor programmet samtidig har styrket sin journalistiske profil yderligere – både i valget af indslag og med tilknytning af markante værter.

- Abdel Aziz Mahmoud er blevet rost for det ene stærke interview efter det andet i de seneste uger og måneder, og det er helt fortjent, at han nu er blandt de nominerede til årets vært ved ’ZULU Awards 2021’. Natasja Crone bliver endnu længere hos os på ’Go’ aften LIVE’ end oprindeligt planlagt, og Simi Jan er gået lige i danskernes hjerter, mens hun passer værtsopgaven for dygtige Petra Nagel, mens hun er på barselsorlov, siger Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør på ’Go’ aften LIVE’.

Henriette Ladegaard-Pedersen er TV 2-redaktør på blandt andet ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’. (Foto: Michael Langhoff / TV 2)

Henriette Ladegaard-Pedersen er TV 2-redaktør på blandt andet ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’. (Foto: Michael Langhoff / TV 2)

Senest er Janni Pedersen og Lasse Sjørslev blevet værter i ’Go’ aften LIVE’ – med en love storm fra danskerne i ryggen. Programmet får også assistance på værtsfronten af Lene Beier og Christian Degn.

- ’Go’ aften LIVE’ har simpelthen en af Danmarks stærkeste og mest elskede værtsgrupper, og også på de sociale medier er værterne omgærdet af både respekt og stor interesse, siger TV 2-redaktøren.

Stærk journalistiske profiler
Siden lanceringen af ’Go’ aften LIVE’ i august 2019 har programmets redaktører og værter arbejdet med at styrke den journalistiske profil, og det er i høj grad lykkedes.

- ’Go’ aften LIVE’ griber dagens store historier – ofte med få timers varsel – og leverer en relevant og kritisk dækning med masser af journalistiske vitaminer. Samtidig kendetegner det ’Go’ aften LIVE’, at programmets gæster bliver mødt af personlige værter med et stærkt journalistisk håndværk på både de lettere og de mere tunge historier, siger Henriette Ladegaard-Pedersen.

’Go’ aften LIVE’ sendes på alle hverdage klokken 17.20 og klokken 18.25 – også i påsken og på forårets kommende helligdage: Storebededag, Kristihimmelfartsdag og 2. pinsedag. Mest set er naturligvis den sene udsendelse med i gennemsnit over 300.000 daglige seere.

Billede {0} af {1}