TV 2 Sporten udpeger nye chefer

TV 2s sportschef, Frederik Lauesen. (Foto: Jens Wognsen / TV 2)

TV 2s sportschef, Frederik Lauesen. (Foto: Jens Wognsen / TV 2)

Vækst i TV 2 SPORTs medarbejderstab og en ny TV 2-strategi, der giver sport en afgørende rolle på PLAY, har ført til udnævnelse og ansættelse af chefer på fem poster. Tre er fundet internt, og to er hentet udefra.

I de senere år er der kommet et betydeligt antal nye medarbejdere til TV 2 SPORT i Odense, og det har skabt behov for at styrke chefdelen hos Sporten.

- Efter igangsættelsen af vores første sportskanal i 2015 og siden TV 2 SPORT X i 2020 er Sporten vokset en hel del. Antallet af chefer har derimod hele tiden været det samme, så nu er tiden inde til at styrke den del af organisationen, siger Frederik Lauesen og fortsætter:

- Med en ny strategi, som for alvor sætter turbo under sporten på PLAY, med mange nye spændende rettigheder på vej og med TV 2s endnu større fokus på god ledelse er tidspunktet rigtigt til at opgradere cheflaget på Sporten. Og jeg er superglad for det hold, vi har fået sat.

Organisationsændringen hos TV 2 SPORT er gennemført på et tidspunkt, hvor to ledere havde valgt at stoppe hos Sporten. Redaktionschef Allan Hvid sagde op i december for at etablere eget firma, mens produktionschef Klaus Bøgeholdt er udpeget til nyt job i TV 2 Media Technology & Production.

Tre chefer er fundet internt – to er hentet udefra
Tre af de fem nye chefer med talent og lederpotentiale er fundet hos Sporten, og de tre er:

Mette Maltesen – redaktionschef for sportskanalerne og TV 2 PLAY Sport.

Mikael Viuff Hansen – teamchef med ansvar for produktionskontoret, e-sport samt runnere og studentermedhjælpere.

Kasper Ringtved Jensen – cheffotograf med ansvar for fotografer og redigeringsfolk og udvikling af dette område.

Samtidig kommer der nye kræfter udefra, der begge er ansat på TV 2 pr. 1. marts:

Nina Colic – chefproducer med ansvar for producere og flowproducere og sportens visuelle udtryk og udvikling. Nina Colic kommer fra Nordisk Film, hvor hun var chefproducer. Hun har tidligere været ansat på TV 2.

Kirsten Nepper-Rasmussen bliver redaktionschef for Sportsnyhederne. Hun skal arbejde målrettet med at få flyttet TV 2s aktuelle sportsformidling mod PLAY. Kirsten Nepper-Rasmussen kommer fra en stilling som redaktør på DR Fyn og har solid erfaring som reporter, blandt andet hos DR og Ritzau.

Billede {0} af {1}