- Vi har mere end nogensinde brug for at minde hinanden om, at det går mod lysere tider

Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen er værter for TV 2s aktualitetsshow 'Det bli'r godt igen' søndag 7. marts klokken 20.00. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen er værter for TV 2s aktualitetsshow 'Det bli'r godt igen' søndag 7. marts klokken 20.00. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Søndag 7. marts markerer TV 2, at det snart er et år siden, Danmark lukkede ned første gang på grund af corona. I det direkte aktualitetsshow ’Det bli’r godt igen’ sætter TV 2 fokus på det lys, som på flere måder er på vej til landet.

Det er snart et år siden, Danmark lukkede ned første gang på grund af corona. Det er et år, vi aldrig glemmer, og vi lever stadig med omfattende restriktioner. Men der er lys forude.

De vigtige vacciner er landet og i gang med at gøre en forskel. Vejret bliver lunere, og inden så længe er vi mere udenfor med lavere smitterisiko til følge. TV 2 markerer årsdagen for coronanedlukningen med et direkte aktualitetsshow søndag 7. marts, der har titlen ’Det bli’r godt igen’.

- Situationen er fortsat meget alvorlig, og vi er alle slidte oven på et vanvittigt år. Men foråret er på vej, og mere end nogensinde har vi brug for at muntre hinanden op og minde om, at vi heldigvis går mod lysere tider. Og forhåbentlig kan vi inden for en overskuelig fremtid vende tilbage til en mere normal hverdag igen. Forventningerne og forhåbningerne har vi alle til fælles, siger Kamilla Walsøe, der er TV 2s eventchef.

TV 2s eventchef, Kamilla Walsøe. (Foto: Nordisk Film TV)

TV 2s eventchef, Kamilla Walsøe. (Foto: Nordisk Film TV)

Gør-det-selv, strik og surdej
Værter for ’Det bli’r godt igen’ er Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen, og de sætter blandt andet fokus på nogle af de mange ændringer, coronaen har skabt i vores liv, og hvordan vi har ændret adfærd. Vi har kastet os ind i byggemarkeder og ud i talrige gør-det-selv-projekter, og andre er gået all in på strik, broderier, surdej eller noget helt femte.

Nogle har misset den store og længe planlagte familiefest. Andre har mistet deres arbejde og måske fundet en ny vej i arbejdslivet. Og nogle vil af med lejligheden og købe hus på landet, når de skal leve mere isoleret, og cafélivet lige nu er so last year.

- ’Det bli’r godt igen’ er den sætning, vi danskere muntrer hinanden op med, og den stemning prøver vi at ramme i programmet. Vi har også brug for at grine lidt af os selv og den måde, vi har ændret adfærd på under coronaen, og Anders Breinholt kigger forbi med rammende klip i selskab med en kendt gæst. Christian Degn, Lene Beier og Rasmus Tantholdt besøger inspirerende danskere, og mon ikke også Mikkel Beha Erichsen tager en tur i sin jolle i Københavns Havn og inviterer gæster ombord, siger Kamilla Walsøe.

’Det bli’r godt igen’ byder også på musikalske optrædener, og der bliver ligeledes et kig til udlandet, hvor coronaen mange steder har ændret på boliger og kulturer.

TV 2 Nyhederne og TV 2 Regionerne har flere gange slået sendefladen klokken 19-20 sammen for at dække et aktuelt emne med både nationale og regionale vinkler, senest da statsminister Mette Frederiksen 10. januar 2021 besvarede spørgsmål fra seerne. Billedet er fra 15. november 2020, hvor den fælles TV 2-dækning handlede om minksagen.

TV 2 Nyhederne og TV 2 Regionerne har flere gange slået sendefladen klokken 19-20 sammen for at dække et aktuelt emne med både nationale og regionale vinkler, senest da statsminister Mette Frederiksen 10. januar 2021 besvarede spørgsmål fra seerne. Billedet er fra 15. november 2020, hvor den fælles TV 2-dækning handlede om minksagen.

TV 2 Nyhederne og TV 2 Regionerne forener kræfterne søndag 7. marts
Årsdagen for nedlukningen af Danmark markeres på flere måder hos TV 2 og TV 2 Regionerne.

TV2.DK, TV 2 PLAY og TV 2 ECHO laver særlige historier og programmer om tiden før og med corona, og årsdagen giver også anledning til indslag i ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’.

I timen op til ’Det bli’r godt igen’ – søndag 7. marts klokken 19-20 – forener TV 2 Nyhederne og TV 2 Regionerne kræfterne for at se tilbage på et af de mest spektakulære år i nyere dansk historie.

Vi fortæller om de danskere, der har mistet og været døden nær. Vi fortæller om konsekvenserne af en samfundsnedlukning, både menneskeligt og økonomisk. Vi fortæller også om dem, der har fået noget godt ud af krisen, og så ser vi fremad: Vi har spurgt 20 af Danmarks førende eksperter, hvordan og hvornår de vurderer, at Danmark kommer ud af coronaens skygge.

--------

Læs også: TV 2 samler partilederne 11. marts til debat om coronakrisen - og om prisen for krisen

 

 

Billede {0} af {1}