Fra dokumentaren ’Framing Britney Spears’, som kan ses på TV 2 PLAY. (Foto: New York Times / TV 2)

Fra dokumentaren ’Framing Britney Spears’, som kan ses på TV 2 PLAY. (Foto: New York Times / TV 2)

Britney Spears-dokumentar sætter rekord for sening og salg på TV 2 PLAY

TV 2 PLAY vil altid have dansk indhold og puls i centrum, men udenlandsk indhold gør tjenesten endnu mere komplet. Det er den meget omtalte og roste dokumentar ’Framing Britney Spears’ et aktuelt eksempel på.

For TV 2 PLAY er det danske indhold – herunder nyheds- og aktualitetsstoffet, der giver puls til tjenesten – helt afgørende for PLAYs ambitioner om at vokse markant i de kommende år. Samtidig vil TV 2 supplere det omfattende danske indhold med stærke udenlandske programmer – eksempelvis via partnerskaber og målrettede programindkøb.

Et stjernegodt og aktuelt eksempel på et målrettet programkøb er New York Times-dokumentaren ’Framing Britney Spears’, der siden weekenden har været vist på TV 2 PLAY, og som har skabt stor omtale og masser af trafik på tjenesten.

Mest sete udenlandske program på TV 2 PLAY
Dokumentaren får nye seere hver eneste dag, men allerede nu er ’Framing Britney Spears’ det mest sete udenlandske program på TV 2 PLAY nogensinde og dén udenlandske produktion, der har solgt flest nye abonnementer på tjenesten.

- En vigtig del af vores nye PLAY-fokuserede koncernstrategi handler om også at tilbyde det bedste indhold fra verden omkring os. I den strategi går vi efter partnerskaber, som vi har gjort med hayu og Oiii, men også efter at spotte de enkelte udenlandske programmer og serier, som danskerne er nødt til at se og have en holdning til. ’Framing Britney Spears’ er et fantastisk eksempel på netop dét, og den rammer perfekt ind i vores ambition om, at TV 2 PLAY er en tjeneste med puls og aktualitet, der har fokus på emner og historier, som er top of mind for mange af vores brugere, siger Sune Roland, der indholdschef for TV 2 PLAY.

Han fortsætter:

- Vi er positivt overraskede over, at en udenlandsk dokumentar formår at være med helt op i toppen over det mest sete fakta-indhold på vores tjeneste overhovedet. ’Framing Britney Spears’ er oppe og blande sig med de største danske dokumentarer fra vores hovedkanal. Det er netop et af de centrale ben i strategien, at vi med det udenlandske indhold får inviteret nye brugere ind på tjenesten, så de opdager, hvor meget godt og vigtigt indhold TV 2 PLAY byder på.

Man kan se ’Framing Britney Spears’ på TV 2 PLAY her.

Billede {0} af {1}