Ny krimiekspert på TV 2 NEWS

Tidligere drabschef Jens Møller bliver nu fast krimiekspert hos TV 2 NEWS. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Tidligere drabschef Jens Møller bliver nu fast krimiekspert hos TV 2 NEWS. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

27. januar 2021;
Af: TV 2 Kommunikation

Jens Møller, der er tidligere vicepolitiinspektør og drabschef ved Københavns Politi, bliver fast krimiekspert på TV 2 NEWS.

Med 37 års erfaring i bagagen rykker Jens Møller, tidligere mangeårig vicepolitiinspektør og drabschef i Københavns Politi, nu ind som fast ekspert på TV 2 NEWS.

Dermed styrker TV 2 NEWS dækningen af kriminalsager med konkret erfaring fra virkelighedens største kriminalsager og en bred indsigt i snart sagt alle hjørner af dansk politis arbejde. Jens Møller stod i spidsen for efterforskningen af terrorangrebene mod Krudttønden og den jødiske synagoge i København i 2015.

Jens Møller er også drabschefen, der stod bag opklaringen af drabet på Kim Wall, der som bekendt blev myrdet i en ubåd på Øresund. Jens Møller udgav i 2018 bogen ’Opklaret’, der giver et indblik i mange af de sager, han gennem tiden i Københavns Politi har beskæftiget sig med.

Sammen med Janni Pedersen vil Jens Møller også medvirke som ekspert i TV 2 NEWS-programmerne ’Bag forbrydelsen’, som kanalen producerer i forbindelse med aktuelle kriminalsager.

Billede {0} af {1}