TV 2 SPORT og Badminton Danmark forlænger aftale

Fra finalen i dette års Denmark Open, som blev dækket på TV 2 SPORT: To danske badmintonspillere mødtes i herresinglefinalen, nemlig Rasmus Gemke og den senere vinder Anders Antonsen (billedet). (Foto:  Claus Fisker / Ritzau Scanpix / TV 2)

Fra finalen i dette års Denmark Open, som blev dækket på TV 2 SPORT: To danske badmintonspillere mødtes i herresinglefinalen, nemlig Rasmus Gemke og den senere vinder Anders Antonsen (billedet). (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix / TV 2)

17. december 2020;
Af: TV 2 Kommunikation

Til og med 2025 kan de danske badmintonfans følge med på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, når for eksempel Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Mia Blichfeldt tørner ud med Dannebrog på brystet.

Danske badmintonfans skal fortsætte med at stille ind på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, når de vil se badminton fra blandt andet VICTOR Denmark Open, RSL DM og RSL Final 4. TV 2 SPORT og Badminton Danmark har nemlig forlænget aftalen, som gør det muligt at sende verdensklassebadminton i Danmark.

- Det er rigtig godt for sporten, at vi har forlænget aftalen med TV 2 SPORT til og med 2025. TV 2 SPORT har bevist, at de er committed til at samarbejde med os om at udvikle nye og spændende måder at se og opleve badminton på. Den udvikling, hvor vi i fællesskab gør badmintonsporten endnu mere spændende og interessant for de mange fans, tv-seere, streamere og brugere, skal vi fortsætte, og det er vi overbeviste om, at vi kan lykkes med sammen, siger Bo Jensen, direktør i Badminton Danmark.

En kernerettighed for Danmarks største sportskanal
TV 2 SPORT er Danmarks største og mest sete sportskanal, og også TV 2 er meget tilfreds med forlængelsen af partnerskabet med Badminton Danmark.

- Badminton har siden fødslen af TV 2 SPORT været en kernerettighed for os, og vi glæder os naturligvis over, hvor godt det går de danske spillere både ude i verden og herhjemme. Jeg har store forventninger til, at vi i den kommende rettighedsperiode kan udvikle sporten yderligere som produkt på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY til glæde for de mange danske badmintonfans, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Aftalen gælder fra 1. juli 2022 til 31. december 2025 og indeholder følgende turneringer: VICTOR Denmark Open, RSL DM og RSL Final 4.

 

Billede {0} af {1}