TV 2 elsker events!

Morten Ankerdal og Natasja Crone ser tilbage på året i kongehuset i 'De kongelige øjeblikke' 2020. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Morten Ankerdal og Natasja Crone ser tilbage på året i kongehuset i 'De kongelige øjeblikke' 2020. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Når kalenderen skriver december, er det både tid til at kigge tilbage på året, der er gået, men også se frem mod den søde juletid. På TV 2 og TV 2 CHARLIE betyder det masser af dejlige events som 'De største øjeblikke', 'Alletiders juleshow' og 'Året der gak', der også kan ses på TV 2 PLAY - enten live eller når du har lyst.

Året der gak

Tirsdag 1. december lagde TV 2 CHARLIE ud med optagelserne til årets store satireshow 'Året der gak', der vises på TV 2 CHARLIE søndag 20. december. Her slipper TV 2 CHARLIE tøjlerne og graver årets lyspunkter frem - for noget har der været at grine af i 2020. Ud over masser af satiriske indslag fra stjerner som Niels Hausgaard, Lars Hjortshøj, Trine Gadeberg og Mikkel Schrøder hylder vi nogle af dem, der for alvor spredte lys i en mørk tid, med priserne 'Årets Yndlingsoffer' og 'Årets Humørbombe'. Vi ærer ligeledes en ekstraordinær personlighed inden for dansk satire med æresprisen 'STORM-Prisen'.

Annette Heick og Rasmus Botoft står i spidsen for TV 2 CHARLIEs satireshow 'Året der gak' 2020. (Foto: Anders Ingvartsen / TV 2

Annette Heick og Rasmus Botoft står i spidsen for TV 2 CHARLIEs satireshow 'Året der gak' 2020. (Foto: Anders Ingvartsen / TV 2

De kongelige øjeblikke

Torsdag 17. december klokken 20.30 sender TV 2 direkte fra Storekro i Fredensborg, hvor Natasja Crone og Morten Ankerdal ser tilbage på de største kongelige øjeblikke i 2020. Et år, der mest af alt huskes for coronaen, og for kongehuset betød det blandt andet, at dronning Margrethes runde fødselsdagsfejring måtte aflyses, kronprinsparret og deres børn måtte slutte deres ophold i Schweiz før tid, og prins Joachim og hans familie måtte en tur hjem til Danmark med lille prins Henrik, der skulle undersøges for corona på Riget. I 2020 blev prins Joachim ramt af en blodprop i hjernen - en voldsom oplevelse for hele den kongelige familie.

Rasmus Bjerg og Natasja Crone er værter ved 'Alletiders juleshow' 2020. (Foto: Michael Bo Rasmussen / TV 2)

Rasmus Bjerg og Natasja Crone er værter ved 'Alletiders juleshow' 2020. (Foto: Michael Bo Rasmussen / TV 2)

Alletiders juleshow

Du kan også komme i ægte julestemning med Rasmus Bjerg og Natasja Crone, når vi traditionen tro sender 'Alletiders juleshow' fra Musikkens Hus i Aalborg onsdag 23. december klokken 20.35 på TV 2 og TV 2 PLAY. Koncertsalen fyldes med smukke juletoner fra danske stjerner som Alexander Oscar, Ida Corr, Anne Linnet og Hjalmer, der alle bakkes op af Aalborg Symfoniorkester. Showet optages onsdag 9. december.

Blandt gæsterne i 'TV 2 020: De største øjeblikke' er statsminister Mette Frederiksen (S). Her ses hun sammen med programmets tre værter (fra venstre), Louise Wolff, Anders Breinholt og Cecilie Beck. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Blandt gæsterne i 'TV 2 020: De største øjeblikke' er statsminister Mette Frederiksen (S). Her ses hun sammen med programmets tre værter (fra venstre), Louise Wolff, Anders Breinholt og Cecilie Beck. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

TV 2 020: De største øjeblikke

Louise Wolff, Cecilie Beck og Anders Breinholt ser tilbage på de største, sjoveste og mest rørende øjeblikke fra året, der vendte op og ned på alting - uanset om det er corona, bølge to af den danske MeToo-bevægelse, det amerikanske præsidentvalg eller filmen 'Druk', der med 800.000 solgte billetter har gjort sit for at redde de danske biografer. Årets absolutte hovedpersoner, blandt andre Mette Frederiksen, Søren Brostrøm og Sofie Linde, er med som gæster på scenen, og musikken bliver leveret af blandt andre Alberte, Jada, Lord Siva og Malurt. Showet optages 16. december og sendes sidst 30. december på TV 2 og TV 2 PLAY.

 

NYTÅRSPLAYLISTEN

Når klokken slår midnat 31. december, kan vi endelig vinke farvel til et usædvanligt 2020 og se frem mod en frisk start i 2021. TV 2 hjælper dig godt på vej med soundtracket fra året, der er gået, når vi sender festen hjem i stuerne med showet 'NYTÅRSPLAYLISTEN'. Vært Christian Degn blæser i truthornet og sætter fut i bordbomberne og skyder 2021 i gang med musik fra blandt andre Andreas Odbjerg, Alexander Oscar, Julias Moon og Barbara Moleko.

Billede {0} af {1}