Ny seniorkorrespondent på TV 2 PLAY

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der er uddannet journalist og har lang erfaring fra mediebranchen, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY (Foto: A&M Productions/ TV 2)

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der er uddannet journalist og har lang erfaring fra mediebranchen, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY (Foto: A&M Productions/ TV 2)

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der kommer fra den hedengangne Radio24syv, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der er uddannet journalist og har lang erfaring fra mediebranchen, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY, hvor hun primært skal dække indenrigslivsstilsstof, i første omgang i programserien ’Fuld af Danmark’.

- Kirsten Birgit får ansvaret for at styrke dækningen af livsstilsstof på TV 2 PLAY, hvor hun med sin baggrund som blandt andet kulturanmelder skal rejse ud i landet og berige danskerne med sit syn på landets tilstand.

- Med Kirsten Birgit ombord får vi en kompetent og erfaren kvinde med på holdet, der har smag for, hvad danskerne bør vide og kan formidle det i fuld skala, siger livsstilsredaktør Jes Schrøder, TV 2.

Tørstig på kvalitet og alt det, TV 2 gerne vil dele

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er 68 år og har de seneste fem år befundet sig i superligaen af seniorkorrespondenter. Senest med podcasten 'Den Korte CoronAvis', hvor hun sammen med sin ukendte kollega Rasmus Bruun har haft ansvaret for at tage temperaturen på danskernes samfundssind – herunder brugen af sprit.

- Jeg kunne ikke drømme om et bedre sted at fortsætte min karriere end på TV 2 PLAY, hvor de gerne deler, har højt til loftet og mod til en profil som mig, der er tørstig efter kvalitet. Jeg tørster efter at fortsætte det vigtige arbejde, jeg altid har lagt for dagen, ved at opsøge vigtige og relevante smagsprøver fra det danske land, der kan berige TV 2 PLAYs seere, har en journalistpraktikant skrevet, at Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm har sagt og fortsætter:

- Nu har der været rigeligt Kardashians og Nicki Bille på TV 2 PLAY, og jeg påtager mig med glæde at introducere ægte kvalitet, så dansk streaming ikke i al evighed skal bestå af ligegyldigheder.

På Radio24syv har Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm blandt andet fungeret som seniorkorrespondent og nyhedsoplæser i ’Den Korte Radioavis’, inden hun sammen med Rasmus Bruun tog springet til den digitale verden – en rejse, der nu fortsætter på TV 2 PLAY.

- Det var jo mig, der fik ideen til det hele, når Rasmus Bruun lige at tilføje, inden denne navnenyhed færdiggøres og udsendes.

 

Billede {0} af {1}