Hæder til Mikkel Beha Erichsen og ’Kurs mod…’

Mikkel Beha Erichsen fotograferet med Buketten på Wallenberg i Lynæs Havn. (Foto: Henrik Lundahl Revshøi / KLF, Kirke & Medier)

Mikkel Beha Erichsen fotograferet med Buketten på Wallenberg i Lynæs Havn. (Foto: Henrik Lundahl Revshøi / KLF, Kirke & Medier)

”I en tid, hvor medierne har en tendens til at sætte tempoet op igen og igen, er det en fornøjelse at sejle rundt i danske farvande og møde mennesker og historier sammen med familien Beha”, lyder det i begrundelsen for hæderen.

I sommeren 2020 blev ’Kurs mod danske kyster’ Danmarks mest sete programserie på dansk tv, og samtidig opnåede serien den usædvanligt høje kvalitetsvurdering på 4,5 på skalaen fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.

Nu får seriens bagmand Mikkel Beha Erichsen endnu mere ros for ’Kurs mod…’-programmerne. Han er netop er hædret med Buketten fra KLF, Kirke & Medier, der er Danmarks største lytter- og seerorganisation.

- I en tid, hvor medierne har en tendens til at sætte tempoet op igen og igen, er det en fornøjelse at sejle rundt i danske farvande og møde mennesker og historier sammen med familien Beha ombord på skibet Wallenberg. Gennem TV 2-serien ’Kurs mod danske kyster’ bliver deres eventyr vores allesammens. De skønne billeder og gode fortællinger kombineret med familiens sammenhold og fokus på at formidle kvalitet til os seere bliver belønnet med Buketten, siger Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.

Familien er sammen om programmerne

Familien Beha Erichsen står bag i alt 46 programmer i serierne ’Kurs mod fjerne kyster’, ’Kurs mod nord’ og ’Kurs mod danske kyster’. Den seneste serie fra sommeren 2020 opnåede i øvrigt den højeste seerandel – 47 procent – som programserierne nogensinde har fået. En seerandel på 47 procent betyder, at knap halvdelen af tv-seerne havde stillet ind på TV 2, når kanalen sendte ’Kurs mod danske kyster’.

- Vi ville tage til nogle af de steder, der betyder noget for os selv, som vi gerne ville vise frem. Og så ville vi vise, hvor dejligt Danmark er – særligt fra søsiden! Det er jo ikke alle, der kommer sejlende rundt i Danmark, siger Mikkel Beha Erichsen til KLF, Kirke & Medier og fortsætter:

- Det kan godt være, det er mig, der fortæller, men det er i høj grad familieprogrammer. Vi rejser ud sammen og laver drone- og undervandsoptagelser sammen. Vi planlægger og laver aftaler sammen, og til sidst sidder vi også i klipperummet sammen. Det er en af opskrifterne på, at vi har lyst til at blive ved. Det er sjovt at arbejde sammen.

Seneste nyt

21. oktober 2020

TV 2 og Nordisk Film i samarbejde: Mere dansk børneindhold på PLAY

Link til TV 2 og Nordisk Film i samarbejde: Mere dansk børneindhold på PLAY
21. oktober 2020

’Partiernes skjulte overgreb’ - dokumentarserie i tre afsnit

Link til ’Partiernes skjulte overgreb’ - dokumentarserie i tre afsnit
21. oktober 2020

'Sygeplejeskolen' er tilbage 1. november

Link til 'Sygeplejeskolen' er tilbage 1. november

Billede {0} af {1}