Sofie Linde griber den røde mikrofon

Sofie Linde bliver vært ved dette års ZULU Comedy Galla, som afholdes i Operaen 26. august og sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september.

Sofie Linde bliver vært ved dette års ZULU Comedy Galla, som afholdes i Operaen 26. august og sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september.

07. august 2020;
Af: Jeppe Milwertz, TV 2 Kommunikation

I år griber Sofie Linde den legendariske røde mikrofon som vært på ZULU Comedy Galla, der bliver afholdt i Operaen 26. august og sendt på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september 2020.

Traditionen tro samler ZULU tidens sjoveste komikere og hylder den danske comedyscene til 'ZULU Comedy Galla 2020'. For Sofie Linde er 'ZULU Comedy Galla' efterhånden blevet en tradition, og hun var ikke i tvivl, da ZULU tilbød hende værtstjansen:

- Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser ’ZULU Comedy Galla’ som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af.

Den garvede og rapkæftede vært er vant til at svinge værtsstokken, men det er ikke uden en vis portion spænding, at hun har takket ja til værtsjobbet.

- Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt - primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde, siger Sofie Linde.


De vildeste funny bones

Redaktør på ZULU, Asger Schønheyder, glæder sig over at byde Sofie Linde velkommen på ZULU.

- Det kunne bare ikke være andre end Sofie i år. Hun er en af de dygtigste og sjoveste i dansk tv lige nu. Hun har de vildeste funny bones og er på alle måder det helt rigtige match for ZULU, fortæller Asger Schønheyder og tilføjer:

- Comedy er og har altid været en del af ZULUs DNA, og med ’ZULU Comedy Galla’ samler vi landets skarpeste comedy-talenter i én stor hyldest til dansk comedy. Det kommer der altid nogle helt vildt fantastiske øjeblikke ud af, som vi for eksempel så med Annika Aakjær sidste år. Og netop i år har vi brug for bare at kunne slippe tøjlerne og grine igennem, fortæller Asger Schønheyder.


Hvad er sjovt nok?

Sofie Linde ser frem til at give Operaen et show, der med garanti sætter publikums corona-slatne lattermuskler på overarbejde, og hun har opskriften klar:

- Som udgangspunkt er jeg meget glad for selvironi. Det er altid sjovt at høre om folks egne maskefald og sammen grine af noget, som er virkelig pinligt eller lignende. Man siger jo, at man kan gøre grin med alt, så længe det er sjovt nok. Men hvad er sjovt nok? Jeg synes, at det handler meget om timing. Timingen skal først og fremmest være der. Den gode joke er i mine øjne ikke den, der forarger. Den gode joke er dén, der får alle til at grine.

’ZULU Comedy Galla’ bliver sendt 6. september på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Grundet Covid-19 vil det i år ikke være muligt at købe billet til showet.

 

 

 

Billede {0} af {1}