YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

YouSee-kunder med Bland Selv kan fra fredag 3. juli tilvælge TV 2 PLAY og dermed blandt andet få adgang til alle sæsoner af populære TV 2 serier som 'Rita' og 'Badehotellet'. (Foto: Martin Juul / TV 2)

YouSee-kunder med Bland Selv kan fra fredag 3. juli tilvælge TV 2 PLAY og dermed blandt andet få adgang til alle sæsoner af populære TV 2 serier som 'Rita' og 'Badehotellet'. (Foto: Martin Juul / TV 2)

03-07-2020
Af: TV 2 Kommunikation

For mange danskere giver det rigtigt god mening, at man kan tilgå TV 2 PLAY som en integreret del af sit tv-abonnement, og TV 2 ser store perspektiver i lanceringen af TV 2 PLAY i YouSees Bland Selv.

Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming, og det har været et stort ønske fra mange kunder, at også TV 2 PLAY blev en del af udbuddet i Bland Selv.

- Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som muligt. Derfor er jeg begejstret for, at vi nu kan tilbyde en af danskernes mest foretrukne streamingtjenester i Bland Selv. I TV 2 PLAY får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt et stort streamingarkiv, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som ’Rita’, ’Badehotellet’ og ’Klovn’, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og tilføjer:

- Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold.

Salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, Stig Møller Christensen. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, Stig Møller Christensen. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

TV 2: Store perspektiver

Siden nytår har YouSee’s Bland Selv-kunder haft mulighed for at vælge TV 2 Sport X via Bland Selv, og hos TV 2 er man glad for, at TV 2 PLAY nu også flytter ind hos YouSee.

- TV 2 ser store perspektiver i at vi nu kan lancere TV 2 PLAY i YouSees Bland Selv. For mange danskere giver det rigtigt god mening, at man kan tilgå TV 2 PLAY som integreret del af sit tv-abonnement, og med YouSees størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande fremover vil have gavn af TV 2 PLAY. Med dette partnerskab får vi samlet TV 2s kanaler, al streaming-funktionalitet i TV 2 PLAY og et aktivt tilvalg hos kunderne på en elegant måde, siger salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2 Betalings-TV.

Bland Selv og TV 2 PLAY

YouSee-kunder med Bland Selv kan tilvælge TV 2 PLAY fra fredag 3. juli. Det er den store TV 2 PLAY-pakke (Favorit + Sport) uden reklamer, der bliver en del af Bland Selv-universet. Når man vælger TV 2 PLAY i Bland Selv, får man automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet, herunder serier som ’Rita’, ’Badehotellet’, ’Klovn’ og ’DNA’. Derudover får man også adgang til TV 2 PLAY-appen.

Fakta om Bland Selv hos YouSee

• Over 250.000 danskere har Bland Selv, og de kan fra i dag tilvælge TV 2 PLAY.
• Tre ud af fire vælger en eller flere streamingtjenester i deres Bland Selv-pakke.
• I Bland Selv kan man vælge mellem 12 streamingtjenester og mere end 40 tv-kanaler.

Seneste nyt

02. december 2020

Julen er et hit – på tv og streaming

Link til Julen er et hit – på tv og streaming
02. december 2020

TV 2 PLAY har rundet 700.000 abonnementer

Link til TV 2 PLAY har rundet 700.000 abonnementer
Niels Hausgaard blev hædret med 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak' 2020.
02. december 2020

Niels Hausgaard vinder æresprisen 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak 2020'

Link til Niels Hausgaard vinder æresprisen 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak 2020'

Billede {0} af {1}