Fra TV2 Nord-vært til sportsvært på TV 2

Christina Schmidth begynder som vært på Sportsnyhederne på TV 2 omkring 1. september. (Foto: Jan Odgaard / TV2 Nord)

Christina Schmidth begynder som vært på Sportsnyhederne på TV 2 omkring 1. september. (Foto: Jan Odgaard / TV2 Nord)

TV 2 SPORT henter ny sportsvært hos den regionale TV 2-station i Nordjylland.

Fra omkring 1. september får TV 2 en ny vært til sine daglige sportsnyhedsudsendelser. Det bliver den 27-årige vært og reporter på TV2 Nord, Christina Schmidth, som hermed vender tilbage til fødeøen Fyn.

Christina Schmidth er opvokset i Nørre Aaby på Nordvestfyn. Hun er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med praktik på TV 2 Fyn, og hun var efter endt uddannelse tilknyttet TV 2 Fyn og TV 2 Nyhederne. Siden 2018 har hun været vært og reporter på TV2 Nord.

- Christina har samlet tv-erfaring hos TV 2s venner i den regionale nyhedsjournalistik, og hun er et stort værtstalent. Allerede nu formår hun som vært at balancere faglighed og godt selskab, og det er et stærkt grundlag for det videre arbejde med sport som fast fagområde, siger redaktionschef på TV 2 SPORT, Kristian Bech Josefsen.

Stor sport med masser af følelser

Christina Schmidth kommer ud af en fodboldfamilie og har selv slået sig på håndbold. Og hun har altid været begejstret for at dække sport i sine jobs på TV 2 Fyn og TV2 Nord.

- De gode sportsbegivenheder samler os og skaber masser af følelser. Det stærke engagement smitter af på mig som reporter og vært, og jeg glæder mig meget til at komme i gang på TV 2s redaktion af dedikerede sportsmedarbejdere. At være en del af dækningen af sportsbegivenheder, som mange danskere brænder for, er en kolossal udfordring, som samtidig mig giver store muligheder for udvikling, siger den kommende TV 2-sportsvært.

Christina Schmidth afløser som vært Christian Müller Bækgaard, der tidligere på året blev vært på TV 2 NEWS.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}