Breinholt bliver vært på 'Grønnere Grøn'

Anders Breinholt står i spidsen for 'Grønnere Grøn'. (Foto: Theis Mortensen/TV 2)

Anders Breinholt står i spidsen for 'Grønnere Grøn'. (Foto: Theis Mortensen/TV 2)

Den populære 'Natholds'-vært, Anders Breinholt, står i spidsen for liveshowet 'Grønnere Grøn', som er denne sommers udgave af Grøn Koncert - hjemme hos danskerne. Se med på TV 2 og TV 2 PLAY 25. juli klokken 19.55.

Grøn Koncert er aflyst. Eller i hvert fald sådan som vi kender den danske sommertradition bedst. For normalt er det Muskelsvindfonden og Tuborg, der i fællesskab er værter for Grøn Koncert - i år bliver det danskerne, der huser otte koncerter under navnet 'Grønnere Grøn'. NOVA sender liveradio med 'Grønnere Grøn'-stemning og musik hele dagen, og om aftenen står Anders Breinholt i spidsen for et stort liveshow på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 19.55 med blandt andre Dizzy Mizz Lizzy

- Som man måske ved, så ligger dansk musik mit hjerte meget nært, så når muligheden for at få lov til at præsentere den fineste og bedste danske musik i den bedste sendetid, så kan jeg godt. 'Grøn Koncert' er jo en institution i Danmark og står for mig som 'sommer i Danmark'. 'Grøn Koncert' kan man altid regne med - og endda også i år, siger Anders Breinholt og fortsætter:

- Vi er én million danskerne, der hvert år tager på musikfestival. Det her bliver det tætteste, jeg kommer på en festival i år, det bliver specielt OG GODT. Jeg glæder mig til, at vi igen skal nyde elektrisk forstærket musik og forhåbentlig også kunne mærke bassen og trommerne ramme os i mellemgulvet. Og så kan man se frem sig til at møde nogle kunstnere, som har glædet sig som små børn til at komme ud og spille musik for os. Det bliver en magisk aften, siger Anders Breinholt.

TV 2 livetekster hele aftenen under showet 'Grønnere Grøn' - det sker via tekst-tv side 399.

Få 'Grønnere Grøn' hjem til dig

Lige nu leder arrangørerne efter de otte private hjem i Danmark, der skal huse en koncert med en af de otte danske 'Grøn'-artister, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Medina, Phlake, Carpark North, Mads Langer, Clara og TopGunn. Du kan lige nu melde din have til casting på http://www.groenneregroen.dk, hvor du skal fortælle, hvorfor du synes, at du kan være en fantastisk koncertvært. Er din have - eller dit køkken, din altan eller din gård - en af de otte heldige, der bliver udvalgt, kan du se frem til at få besøg af Muskelsvindfondens berømte crew, der monterer scene, lys og en bar med alt godt fra Tuborg, så haven kan være klar til koncert.

Se 'Grønnere Grøn' på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 25. juli klokken 19.55.

Meget mere musik på TV 2 sommeren over

Savner du også livemusikken, så kan du sommeren igennem få masser af musik på TV 2 og TV 2 PLAY. Blandt andet tager Rasmus Bjerg ud til fire ikoniske festivalpladser og stabler fire minifestivaler på benene i 'Hele Danmarks Festival'. Oveni er der fuld gang i optagelserne til 'Toppen af poppen' sæson 10, som kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY til august.

'Grønnere Grøn' præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring, og ud over de allerede offentliggjorte artister vil der komme mange flere til, inden vi går i luften. Følg med live på dagen på NOVA, TV 2 og TV 2 PLAY.

Seneste nyt

22. juli 2021

TV 2 dækker U21-landsholdets vej til EM i 2023

Link til TV 2 dækker U21-landsholdets vej til EM i 2023
13. juli 2021

Camilla Martin til TV 2 SPORT

Link til Camilla Martin til TV 2 SPORT
01. juli 2021

Nu åbner TV 2 PLAY døren for Paramount+

Link til Nu åbner TV 2 PLAY døren for Paramount+

Billede {0} af {1}